Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonaaaa

co o tym sądzisz?? wejdz!

Polecane posty

Gość zauroczonaaaa

mam problem;/ bardzo podoba mi się mój kolega.. nie wiem czy ja jemu też, wiem natomaist, że bardzo podoba mu się mój biust i tyłek. niestety mnie to nie satysfakcjonuję. często niby przypadkiem albo jakoś dotyka mnie, przysuwa się. nie chce żeby było to tylko pożadanie. co o tym sądzicie???

Gość ma ochote cie bzyknac
tyle sadzimy

Gość miałam to samo
zakochalam sie ,ale widzialam ,ze z jego strony jest cos nie tak. Dopiero po roku mi sie przyznal,ze lecial na moj tylek i chciał mnie bzyknac. Nie udalo mu sie i ...zakochal sie. Tylko,ze teraz ja go nie chce. :P

Gość zauroczonaaaa
to osatnie to oczywiście podszyw!

Gość zauroczonaaaa
też mi się wydaje, że chce mnie bzyknąć.. bo sugeruję to, nawet kilka razy mu się wypsneło ale ja nie mogę być wobec niego obojętna bo coś do niego czuję. najgorszę, że się codziennie widzimy;/ doradzcię!! "miałam to samo" powiedz, co zrobiłas, jak się odkochałaś? co powinnam zrobić?

Gość miałam to samo
odkochac bylo mi sie ciezko.Trwalo to prawie rok.Dopiero ostatnio szczerze rozmawialismy i on powiedzial co chcial wtedy zrobic a co czuje teraz. Sposobem na odkochanie bylo poznanie innego chlopaka. Ale szczerze Ci powiem ,ze naprawde sie meczylam.Ja bylam zakochana i wiedzialam,ze na moje skinienie on przybiegnie bo liczy na łóżko.Ale nie moglam tego zrobic.Wiedzialam,ze moge miec go blisko , ale jednak nie moglam tego zrobic mimo,ze go kochalam.To bylo naprawde trudne. Tak wiec zycze Ci powodzenia.

Gość zauroczonaaaa
dokładnie tak samo jest w moim przypadku. mogę go mieć blisko, ale to nie to czego pragnę okrpone jest to, że widzę go codziennie, patrzę na niego, te jego spojrzenia. to jest okropne;/

Gość miałam to samo
własnie to uczucie,ze widze go codziennie mnie zabijalo.Naprawde Ci wspolczuje, bo ja na to nie znalazłam szybko lekarstwa.

Gość Jak facet widzi ładną kobietę
Nie wiem czego ty od niego oczekujesz :) to zwykły chłopak jak podoba mu się Twoja sylwetka to i tak dobrze.

Gość zauroczonaaaa
nie wiem czy sobie poardzę;/ nie wyobrażąm sobie jeśli mu ulegnę;/