Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksajkdj

Własny pomysł na biznes. Co sadzicie?

Polecane posty

Gość ksajkdj

Wpadłam na pomysł aby otowrzyc "agencje korepetytorów". Pracowników nie bedzie trudno znaleźc. Lokal tez juz mam na oku. Co myslicie? Wypali? Nie mówie o jakims superdochodowym biznesie, 2-3 tys dochodu by mi w zupełności wystarczyło.

zastanów się czy na teranie na którym zamierzasz działać jest zapotrzebowanie na tego typu usługę

to korepetytorzy bedą chcieli sie umówić z klientami za twoimi plecami żebyś nie zabierała im prowizji z godzinowej stawki wdg mnie nie wypali

Aliksandra ----może niestety mieć rację :( Sam pomysł , nie jest zly :)

Gość ksajkdj
Z tym "umawianiem sie za plecami" to nie pomyslalam. Ale jak to załtawiaja małe szkoły jezykowe? Jest 5, 6 lektorów i oni dojeżdzają do uczniów. Przeciez tez moga robic to "za plecami szefa" taniej. A szkołytakie istnieja wiec chyba jakis zysk przynosza?

ale to są szkoły, gdzie mają etatowe zatrudnienie w zawodzie + premia tak samo - instruktor nauki jazdy , nie będzie nim gdy nie zatrudnia go szkoła jazdy a też sobie dorabia na swoje konto a korepetytor może być tylko dodatkiem, korepetytorem można zawsze być nawet bez zatrudnienia w zawodzie

Gość aser35
A weź poleć sklep z spersonalizowanym prezentem?