Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna była

Znacie tytuł takiej piosenki? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość piękna była

Hej! Szukam bardzo ładnej piosenki. Mam nadzieję, że pomożecie przypomnieć mi sobie jej tytuł... A więc, piosenka jest już nie nowa (jedna z tych wielkich hitów minionych lat...; tzn. prawdopodobnie :D), wolna, słyszałam ją w wykonaniu mężczyzny (może śpiewa ją też kobieta w innej wersji?), niestety nie zapamiętałam żadnych słów oprócz: "I love you, I love you, I love you, I love you..." (później są słowa kolejnej zwrotki) i później: "I need you, I need you, I need you..." Szukałam już, ale niestety nie mogę jej znaleźć, a jest taka.. chwytająca za serce, że nie daje mi spokoju.. :) Aha, i to nie jest piosenka Rojka (bo u niego też są te słowa: "I love you", ale to nie ta piosenka).. Bardzo proszę o pomoc :)

Gość piękna była
chyba niestety nie... bo słyszałam ją dzisiaj tylko przypadkowo dzisiaj, nawet nie widziała teledysku :( Ale jest znana i piękna... Gdybym mogła wam to zaśpiewać.. :) to bo jest tan refren taki charakterystyczny...

Gość annanika
I love you?- t.love?

Gość to jest piosenka...
The Beatels - Michelle

Gość piękna była
OMG!!! Tak to ta Beatlesów :D:DD:D: Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję! :D::D Po stokroć dziękuję :D:D:D Dzieki :D:D

Gość to jest piosenka...
oczywiście źle napisałam nazwę zespołu, powinno być The Beatles

Gość to jest piosenka...
Nie ma to jak stary, dobry rocznik...

Gość piękna była
Hehe, wiedziałam, że musiał to ktoś świetny napisać :D:D Naprawdę dziękuję :D:D Bo chodziłoby to za mną baaardzo długo :D:D

Gość to jest piosenka...
Pisząc stary dobry rocznik miałam na myśli siebie. Tylko babcia mogła to rozpoznać. Siemanko.

Gość piękna była
Hehe, no tak.. sama bym do tego nie doszła, zwłaszcza, że w Google wyświetlały się zupełnie inne piosenki .. I po raz kolejny przekonałam się, że Beatlesi są rzeczywiście wspaniali :D:D