Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SexiTruskaweczka

Pomoc Prosze!!!!

Polecane posty

Czesc. Juz kiedys pisalam ale nikt mi nie odpowiedzial:( Nie mnialam seks z ksiedzem ale mam pytanie. Co to znaczy jesli ja podchodze do Komunii i ksiadz jak mowi \"Cialo Chrystusa\" nie patrzy mi sie w oczy tylko na moj biust? No i daje mi takie dziwne spojrzenie. No i pare razy jak mu dalam reke to nie chcial ja puscic przez dluszy czas, ale raz tak szypko wzial i puscil moja reke i znowu patrzyl sie na moj biust. Co to ma znaczyc? Moze ktos mi powie. Dzieki!

Gość ojtaktak
zbok

Ja nie wiem co to znaczy, wiem jednak, że szypko powinnaś zmienić te kilka słów o sobie, które masz w profilu. Kilka słów o sobie: Zwykla Dziewczyna na Studiach

Jeżeli ksiądz dotyka cię wbrew twojej woli (którą wyraziłaś), to jest to molestowanie seksualne. Dotyczy to nie tylko księdza, lecz wszystkich. Co do patrzenia się, to ksiądz może się na ciebie patrzeć tak jak mu się podoba. Prawo nie reguluje tej kwesti.

gowno znaczy bueheheheh Masz śmiech jak świnia kaszel i nick adekwatny. Skoro nie umiesz odczytać ironii i aluzji, to bujaj się i nie zaśmiecaj forum.

Gość Cyprysek_18
to znak że powinnaś zacząć pisać poprawną polszczyzną.