Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskatyg

Jak postepowac z facetem?

Polecane posty

Gość Ciekawskatyg

Jesli facetowi zalezy na nowo poznanej dziewczynie to z reguly stara sie rowijac z nia znajomosc, tylko teraz pytanie...jak dziewczyna powinna reagowac na jego starania, tak aby go jeszcze bardziej inspirowala. Chodzi mi o to co mobilizuje chlopaka, wrecz zmusza do dalszego poznawania dziewczyny? Czy lepiej udawac niedostepna? Czy kokietowac? A moze odrazu pokazac, że i dziewczynie na chlopkaku zalezy? Tylko wtedy on sie chyba szybko znudzi....

"Chodzi mi o to co mobilizuje chlopaka, wrecz zmusza do dalszego poznawania dziewczyny? Czy lepiej udawac niedostepna? Czy kokietowac? A moze odrazu pokazac, że i dziewczynie na chlopkaku zalezy? Tylko wtedy on sie chyba szybko znudzi" - wzrok mnie myli? :-o jesli w przyszlosci chcesz rozczarowac chlopaka, to smialo - udawaj kogos innego. to swietnie rokuje na przyszlosc.

Gość Ciekawskatyg
nie chodzi o to zeby udawac kogos innego, tylko o to co robic aby on sie troche wysilil? no i zeby sie nie zniechecil za szybko...

Gość missss
pozatym na początku zawsze człowiek jest trochę inny i bardziej niedostępny i to nie znaczy że udaje kogoś innego. Myślę że musisz po prostu byc sobą

Gość poczytaj
raz sie z nim spotkaj raz nie. nie rzucaj swojego swiata dla niego. nie rezygnuj z twych hobby badz soba!

Gość Ciekawskatyg
Eh, wlasnie ja tak zrobilam i to nie dlatego, ze w ksiazce jakiejs pisalo tylko samo z siebie jakos mi tak wyszlo, ze nawet czasami udawalam ze go nie widze , tylko ze teraz on nie daje znaku zycia od 1,5 tyg. ;/

Gość arekks86
zrob cos z tym!