Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xlusive

czy on przyjezdza tylko na sex??

Polecane posty

Gość xlusive

otoz od ponad 3 miesiecy spotykamy sie. na poczatku niewinnie. pierwszy pocalunek po ponad miesiacu. spotykalismy sie srednio 2-3 razy w tygodniu moze czasem sie zdarzalo rzadziej. niedawno 1szy raz poszlismy do lozka. od tamtej pory widzimy sie czesciej mnie to cieszy a zarazem martwi czy on nie spotyka sie ze mna dlatego zeby sie ze mna przespac. wiem ze jesli tylko by mu o to chodzilo nie czekalby 3 miesiecy tylko by chcial po tygodniu np. nie wiem czasami mnie nachodza takie wlasnie mysli.

Gość gf hg hdgf hgf
w jakim jestescie wieku ?? jak daleko od siebie mieszkacie (czy w innych miastach)?? i co jest gdy sie nie widizcie smsy telefony??

Xlusive, jeżeli odnosisz wrażenie że on się z tobą spotyka tylko dla seksu, to prawdopodobnie masz rację.

Gość xlusive
25 -26 mieszkamy od siebie ok 10km gdy sie nie widzimy piszemy do siebie caly czas.

Tu nie chodzi tylko o seks. Nie czekałby 3 miesięcy. Ciesz się, że spotykacie się i rozmawiacie częściej! Chyba nie chciałabyś, żeby po pierwszym seksie facet przestał się odzywać lub robił to rzadziej!

Gość no niezlee
to niewazne po jakim czasie poszliscie do lozka. my poszlismy po tygodniu i jestesmy ze soba ponad 10 lat.tu chodzi raczej o to,co was laczy poza seksem bo seks nie zastepuje uczuc, ani rzeczywistosci, w ktorej zyjecie.

Gość zakretka
Jezeli za kazdym razem przyjezdza i w ciagu 15 minut zabiera sie do rzeczy, potem konczy i w 15 minut po wychodzi to tak.

Gość xlusive
juz wiem nie chodzi tylko o sex. ciesze sie jest super. dziekuje wam za wypowiedzi bardzo goraco

Gość hmmmmmm hmmmm
już wiesz??? a oświeciło Cię co?? przyjechał, naprawił kran, pomalował ścianę, przytulił i odjechał?

Gość xlusive
tak dokladnie tak jak piszesz :)