NTmonia 0 Napisano Marzec 24, 2009 18 marca kochałam sie z moim chłopakiem, pech chciał, że podczas stosunku zsunęła sie nam gumka i utkwiła we mnie. o tym fakcie dowiedzieliśmy się dopiero po zakończonym stosunku. od 19 marca wg. obliczeń przypadają mi dni płodne. jakie są szanse na to, że jestem w ciąży?? dziś zrobiłam test, wyszedł negatywnie, ale później jak poczytałam to chyba za wcześnie go zrobiłam. czy mogę przyjąć wynik tego testu za poprawny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angel.Of.Darkness. Napisano Marzec 24, 2009 jak ktos kto nie jest lekarzem i sie na tym nie zna moze ci odpowiedziec na pytanie czy jestes w ciazy... mozesz byc w ciazy ale i nie musisz. nie sugeruj sie tym co ci tu napisza, jedni napisza ze jestes inni ze nie. a to sie okaze pewnie za jakis czas. idz do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość palepalepale Napisano Marzec 24, 2009 nie nie możesz przyjąć za poprawny co najmniej tydzień od zapłodnienia a do niego może dojść nawet 72 h po stosunku... najbardziej wiarygodny test jest ten wykonany w dniu spodziewanej miesiączki lub później no i ogólnie wg mnie jeśli jesteś pewna ze 19 zaczynały Ci się dni płodne to może być problem...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NTmonia 0 Napisano Marzec 24, 2009 chodzi mi o to czy nie jest za wcześnie na stwierdzenie tego faktu?? przez test czy tez przez lekarza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angel.Of.Darkness. Napisano Marzec 24, 2009 jak juz ktos pisal test najwczesniej tydzien od zaplodnienia ale do niego moglo dojsc 3 dni po stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość palepalepale Napisano Marzec 24, 2009 badania krwi wykryją ciążę na pewno... lekarz na oko ani też usg dopochwowym na pewno nie... za wczesnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość palepalepale Napisano Marzec 24, 2009 lepiej po prostu poczekaj na okres jak sie nie pojawi zrobisz test... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NTmonia 0 Napisano Marzec 24, 2009 ok, dzięki, będę czekać w takim razie, chociaż te czekanie najbardziej mnie denerwuje. a ten test co dziś wykonałam mogę uznać za nieważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak niewazny Napisano Marzec 24, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość florkaaa Napisano Marzec 24, 2009 na 99 procent jestes w ciazy, bo plemniki zyja w pochwie jakies 2 czy 3 dni a czemu nie pobieglas od razu po tabletki tak zwane po stosunku ?? ja tez tak kiedys mialam ale lyklam te tabletki i ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NTmonia 0 Napisano Marzec 24, 2009 nie pobiegłam po tabletki, bo jakoś nie pomyślałam o tym. zresztą to nie ważne. obojętnie jaki będzie wynik będzie dobrze. tylko mi sie czekać nie chce. mam po prostu niecierpliwke i tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NTmonia 0 Napisano Marzec 24, 2009 ok, ale mam jeszcze jedno pytanie, które mi nie daje spokoju. skoro guma we mnie została i gdy ją w końcu wyjęłam, było w niej trochę spermy, czy mam rozumieć, że mimo to, nasienie mogło iść dalej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalkaukradkiem Napisano Marzec 24, 2009 a ja kochałam sie 2 dni przed okresem który oczywiscie wystapil i z gumką mimo to mam stracha...to chyba malo prawdopodobne zebym byla w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach