Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo za duza112

zapraszam wszystkie dziewczyny od 80 kg w gore do wspolnej walki!!

Polecane posty

Gość duzo za duza112

Kto ze mna?

Gość duzo za duza112
Nie ma chętnych? Trudno... Mam na imie Paulina i mam 19 lat jestem otyla i mi z tym zle ;( Wiele razy probowalam diet ale i tak za kilka dni sie obrzerałam :( Czas to zmienic... a czy mi sie uda to sie okarze , bede karzdy dzien tutaj opisywac :) Nie wiem ile waze bo jak sie w szkole wazylam to mi wykazalo 85 kg a moja waga roznie podaje ;/ Jutro zaczynam mam nadzieje ze mi sie uda bo dzisiaj tez zaczac mialam ale nie wyszlo bo na sama mysl jadlam i jadlam ;( >>>GRUBA

Gość mimia
no to ja sie dolaczam do walki. waze 80 kg przy 168 cm wzrostu. w czerwcu mam 18 urodziny i to jest moj cel zeby do tego czasu troche zrzucic.moze kafe mnie troche zmotywuje bo sama po prostu nie potrafie. mowie sobie ze zaczne od nastepnego dnia a i tak nie zaczynam. i tak codziennie.

Gość duzo za duza112
START 85 KG ALE ZALUZMY ZE 90KG ;) WZROST 172CM BIODRA 105CM BRZUCH 120CM

Gość mimia
no a ja zaczynam dajmy na to 83 kg, 168cm, a w biodrach i brzuchu nie mierzylam sie ostatnimi czasy.jutro podam szczegoly bo dzisiaj mi sie juz nie chce szukac miarki :)

Gość duzo za duza112
tO CIESZE SIE BARDZO mimia NIE BEDE SAMA JA TEZ TAK DZIEN W DZIEN SOBIE POWTARZAM....I NIC NIE WYCHODZI TO MOZE SOBIE JAKIS PLAN NA JUTRO NAPISZEMY CO? TO BEDZIE LATWIEJ ?

Gość mimia
no wiec najwazniejsze co mi zawsze nie wychodzi to jutro ZERO slodyczy!!!

Gość mimia
no i nie podjadanie miedzy posilkami...czytalam gdzies ze jak najdzie ochota na podjedzenie czegos to najlepiej zjesc jablko albo wypic szklanke wody niegazowanej badz jakiegos soku

Gość duzo za duza112
NO TAK I TRZEBA PIC DUZO WODY MIN 1,5 LITRA DZIENNIE... A JA MYSLE ZE POWINNISMY PISAC CO BEDZIEMY JESC CO O TYM SADZISZ? TZN MI CHODZI O TO ZE PISZEMY PLAN I BEDZIEMY TO SAMO JESC...

Gość mimia
no to by bylo dobre taki plan..tylko ze to moze sie nie sprawdzic bo zaplanujesz sobie np na sniadanie zjesc platki a ochote bedziesz miala na kanpki.ja proponuje zebysmy po kazdym dniu pisaly co zjadlysmy i ustalaly co bylo zlego i zmieniac to i unikac tych potraw ktore uznamy za niewlasciwe w naszym przypadku.

Gość mam wielka prosbe
do duzo za duza112 mogłabys podać swoje dokładne wymiary?

Gość duzo za duza112
OK A DO ILU KALORI MAMY SIE OGRANICZAC?

Gość mam wielka prosbe
najbezpieczniej jest około 1300 kcal

Gość duzo za duza112
DO MAM WIELKA PROZBE ... JAKIE WYMIARY DOKLADNIE? BO JUZ PODALAM

Witajcie, chetnie sie przyłączę. Moje parametry w stopce. Jeśli o mnie chodzi to mam cholernie szerokie biodra, wielką dupę, grube nogi i względnie płaski brzuch. Mam zamiar oprócz ograniczenia kalorii (do około1500) pozstawić na ruch na swiezym powietrzu. Problem jednak polega na tym, ze dzisiaj u mnie byla taka zamiec, ze o zadnym wyjsciu nie bylo mowy, potanczylam troche w domu. Proponuje zebyscie zaczerniły nicki:)\\ ps. mam 18 lat:D

Gość mam wielka prosbe
chodziło mi o dokładniejsze wymiary typu biodra talia brzuch biust udo w najszerszym miejscu łydka w najszerszym kostka biceps przegub dłoni

Gość mimia
z kaloriami to mysle zeby nie przekraczac dziennie 1500. Czarna Pantera witaj :) u mnie tez zamiec okropna byla i tez tylko wrozcilam do domu i juz tak siedzialam. tez sobie czasami tancze w domu. ale to jak mi sie naprawde nudzi. chyba czas to zmienic :)

taniec to jedna z nielicznych form ruchu, jakie akceptuje:D Własnie dlatego waze tak duzo, zawsze jadłam tak jak moje chude koleżanki, z tym, ze one po szkole biegaja, chodza na basen, na silownie, a ja wole usiąść i poczytac książkę:P Ale cóż, nie ma lekko, ruch to zdrowie. Jedyne dni, kiedy mam ruchu pod dostatkiem to te, kiedy ide na impreze, bo jak pisałam tanczyć KOCHAM:D W biodrach mam ze 110, w talii jakieś 80, a reszty nie wiem, nie mierzyłam:D

A i dodam jeszcze, ze to nie jest pierwsze odchudzanie. Moja historia wyglada mniej wiecej tak: 75 -> 69 -> 85 -> 75 -> 82. Te wahania miałam w ciągu dwóch lat, ale chorowałam wtedy, stad to wynika. POnadto katowałam sie dietami cud - stąd jojo. Teraz bedzie inaczej, musi być.

Gość mam wielka prosbe
limit kalorii zalezy od tego ile spozywałyście do tej pory, dietetycy radzą by odjać od tego jedna trzecia

Chętnie powalczę z wami:) Kasia, lat 19. wzrost: 184 talia: 86 biodra:105 Mój cel to 68 kg:)

Gość duzo za duza112
chodziło mi o dokładniejsze wymiary typu biodra 118 talia 117 brzuch120 biust60 udo w najszerszym miejscu64 łydka w najszerszym 37 kostka25 biceps30 przegub dłoni NIE WIM CO TO ;)

Gość duzo za duza112
DO MAM WIELKA PROZBE PO CO CI TO BYLO ?

Gość mam wielka prosbe
dziękuje Ci bardzo a przegub dłoni to to miejsce na którym nosi sie zegarki czy bransoletki w którym dłoń łączy się z ręką ;)

Gość mam wielka prosbe
chciałam się porównać , bo waże niewiele mniej przy podobnym wzroście, tzn. 170 cm 76 kg

Gość ilaria55
dziewczyny diety nie zaczyna sie samemu trzeba isc do dietologa ,ktory was wazy,mierzy ,robi wywiad co lubicie jesc ,jak przebiega wasz dzien itd.i na nastepnej wizycie daje wam tkzw.diete,ale jest to sposob na dobre i zdrowe odzywianie.ja po ciazach raz chudlam a raz tylam doszlam do 80 kg przy wzroscie 179, mam figure gruszkowa:)wygladalam nie zaapetycznie.no i dwa mc temu poszlam do doktorka i to jest cud. jem i chudne, oczywiscie brakuje mi ciastek i czekoladek nadziewanych,ale jak kupuje ciuchy rozm.40 to mi zachcianki odchodza.polecam.

Gość ilaria55
pomylilam sie przy wzroscie :) mierze169