Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo za duza112

zapraszam wszystkie dziewczyny od 80 kg w gore do wspolnej walki!!

Polecane posty

ja juz po sniadaniu :) zjadlam sobie kanapeczke z dzemem i jogurt truskawkowy :) ja tez nie mam mozliwosci zeby pojsc do dietetyka. ale jezeli zadna z nas nie bedzie sie glodzic tylko bedzie jesc zdrowe nie tluste rzeczy i bedzie ograniczac jedzenie to nie bedzie to niezdrowe odchudzanie. teraz czekam do obiadu.mam nadzieje ze mama nie zrobi nic kalorycznego bo bede musiala sama cos wymyslic. powiem jej zeby mi zrobila jakas zupke :) a teraz lece do szkolki :) bede po 2 :) milego poludnia

Gość Agnieszkowa
no to i ja podaje,pocieszcie sie dziewczyny ze sa tu duuuze inne kobietki takze wzrost 172 waga 80 biodra 108 brzuch 100

Gość Agnieszkowa
aha jestem trzeci dzien na diecie kopenhaskiej,bo chce zeby skurczyl mi sie szybko zoladek, inaczej nie moglam przestac jesc

juz pomierzylam wszystko: biodra 107 brzuch 108 biust 99 udo 63 lydka 40 przegub 16 zapomnialam o talii :)to przy okazji dopisze kiedys :) a ja jak narazie jakos sobie radze na obiad zjadlam zupe pomidorowa. ale strasznie mnie skreca jak widze jak moj brat zajada sie nutella :( no ale coz trzeba swoje wycierpiec a ze jego natura obdarzyla dobra przemiana materii...on jest strasznie chudy a pochlania mnostwo jedzenia...tez bym tak chciala :)

Moje śniadanie to bylo takie ; herbata + łyzeczka cukru , 2 jaja gotowane i pol kromki chleba nie jestem zadowolona z siebie bo na obiad zjadlam schabowewo z kurczaka :( i ziemniaki ale suche i do tego herbata ale bez cukru ale strasznie bylam glodna bo od sniadania nic nie jadlam i przyszlam do domu A tu taki obiad ;/ i jeszcze do tego z garsc paluszkow zjadlam ale teraz jak bede glodna to marchewke na kolacje zjem. mimia ja mam ten sam problem

Gość paulina duzo za duza112
niemożliwe żebys miała w biuście 60 ! jak Ty ten biust mierzyłaś :P

Gość paulina duzo za duza112
dziewczyny jak same nie gotujecie to jedzcie chociaz kotlety bez panierki, paniera to nawet 200 kcal

pomimo wszystko, 60 w biuscie jest niemozliwe. zmierz jeszcze raz:) U mnie dzis wesoło bo rano sie zwazylam i bylo 80.1 wiem, ze woda schodzi i te sprawy, ale jakby nie było to w sobote moge już zobaczyć siedem na poczatku, a to już od razu lepiej wyglada:) Jeśli chodzi o jedzenie to na sniadanie kanapka z dzemem, w szkole jogurt i kanapka a na obiad ryz z cynamonem i piers z kurczaka gotowana. na kolacje chyba tylko marchewka bo jakos nie jestem glodna, wypilam z dwa litry zielonej herbaty. Wiecie co, jesli lubicie slodka herbate / kawe itd to warto kupic sobie słodzik. Ja tych rzeczy akurat nie slodze bo nie lubie, ale np. dodaje do innych rzeczy i to już jest jakas oszczednosc na koloriach bo jedna łyzeczka cukru ma 40 kcal jak wiadomo. Jutro od siódmej do siódmej jestem poza domem, a to dobrze bo wtedy nie ciagnie mnie do jedzenie, wcale nie mysle o tym, ze jestem glodna. Nie miałam dzis nawet najmniejszej dawki ruchu, ale wieczorem planuje potanczyc chociaz z pół godziny.

Gość nie wydaje mi się to możliwe
przecież bardzo szczupłe dziewczyny maja w talii 60, a korpus nawet przy malutkich piersiach jest zawsze szerszy. no chyba że u górę masz baaaaardzo drobniutka, chociaz i tak mało prawdopodobne

nie mam drobnej gory tzn opisze siebie mam chude nogi i pupe jak u normalnej dziewczyny chude ramiona b. male piersi jak pisalam i ogromny brzuchol ... juz poprostu jestem tak pokarana ...;/

Gość normalnie bierzesz
miarke i tam gdzie piersi się mierzysz DOOKOŁA tak jak brzuch czy noge

Gość normalnie bierzesz
hm no a przypadkiem nie odczytałas źle wyniku, bo np. miarka Ci zawineła na druga strone?

Gość normalnie bierzesz
to wklej zdjęcie bez buzi :P zobaczymy

ja wczoraj jakos dzien przezylam z jedna wpadka: dwie kostki gorzkiej czekolady. kocham gorzka i nie moglam sie oprzec bo moj tata mial urodziny. a on zawsze kupuje czekolady jak ma urodziny...no i kolacje zjadlam. no ale tylko kromke chleba z twarozkiem..a herbaty nie lubie wiec nie mam problemu ze slodzeniem :)

Witam dzisiaj jest dopiero drugi dzien ale juz czuje sie inaczej ;) Od dzisiaj biore tabletkiTherm Line II juz wczesniej je bralam ale przestalam .... dzisiaj mialam zamiar na sniadanie zjesc jajko no ale moj braciszek malutki zjadl je no i poszlam bez sniadania i gdzies tak o 10 zjadlam 2 bulki wieloziarniste i teraz pije kawe przedemna obiad ;) odezwe sie pozniej

Gość paullina777193
Na kolacje przed chwila marchewke zjadlam i juz nic nie jem :) tylko wode pije ....

czesc:D U mnie dzisiaj dietowo nie najgorzej tzn. z grzeszków jedno ciastko (markiza), a poza tym jakies 1500 kcal, czyli wedle założeń. Pije, bardzo duzo pije, duzo herbaty owocowej i wody. Jutro jadę na basen chyba ze pogoda bedzie jakas super ladna (w co watpie) to pojde na rower. W sobote sie zwaze i chce zobaczyc siedem na poczatku. i koniec:D Dziewczyny, a Wy stosujecie tylko dietę, czy jakieś formy ruchu też wprowadzilyscie?

ja tez zbyt duzo czasu na ruch nie mam. dzisiaj moze troche brzuszkow porobie, jutro wyjezdzam wiec nie ma szans no a tak w tygodniu to tez nie bardzo mam kiedy bo po szkole lekcje, nauka a pozniej taka masakrycznie zmeczona jestem ze mi sie nie chce.ja wczorajszy dzien podsumowuje na plus.zero slodyczy! az mi sie wydaje ze to niemozliwe. kolacji mi sie udalo nie zjesc :) takze sie w 1500 zmiescilam. tylko mam jeden problem. waga mi sie zepsula i nie mam sie teraz na czym wazyc :( myslicie ze moge isc do pielegniarki szkolnej kiedys i poprosic zeby mnie zwazyla?