Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukającypan

czy są tu jeszcze kobiety które nie dały się zeszmacić?

Polecane posty

Gość poszukającypan

Czy są tu kobiety które nie dają robić z siebie szmat? Tzn nie dają analnie i nie łykają spermy???

Gość poszukającypan
... do czego jest zdolna kobieta rzeby chociaz na troche zatrzymac faceta?

Gość wolnostojaca macica
skalska slonce 😭 powalasz mnie ostatnio :D wiosna :>

Gość amncbb vcn
Połknąc sperme moge i nie czuje sie zeszmacona:-)ale zeyby w dupe sobie wpychac :-) a po co :-)

Gość poszukającypan
Lusesita de Milagros Dolores - lubie, nie lubię... nie wiem, ale jak dają to biorę. No ale związać to bym się z taką nie związał...

Gość kwiatowa panienka
a Ty szukasz kobiety czy mężczyzny? Pytam bo rzadko który facet nie nie marzy o tym czego Ty nie chcesz

Gość kwiatowa panienka
poszukujący to z zakonnicą chcesz się związać?

Gość poszukającypan
kwiatowa panienka - dla mnie najprzyjemniejszy jest sex klasyczny isex oralny. Nie mam zastrzeżen do sexu oralnego ale łykanie nasienia to już lekka przesada. Jeżeli dziewczyna to mi robi to jest ok, ale ja poprostu chciałbym jakąś, która się szanuje... zna włąsną wartość...

Gość kwiatowa panienka
no cóż..............nie każdy lubi po bożemu

Gość poszukającypan
ostatnio byłem z taką która nie miała nic przeciwko rzebym spuszczał jej się na twarz, w odbyt itp, wydaje mi się że mógłbym nawet na nią nasrać i by było ok :O

Gość poszukającypan
żebym*

Za żone weźmie sobie cnotkę a potem będzie szukał ekscytacji na boku.. pff

Gość wolnostojaca macica
ostatnio byłem z taką która nie miała nic przeciwko rzebym spuszczał jej się na twarz, w odbyt itp, wydaje mi się że mógłbym nawet na nią nasrać i by było ok do czego ten swiat zmierza 😭

Gość kwiatowa panienka
a pomyślałeś o tym, że łykanie jest najwyższą formą akceptacji partnera? Obcemu nie łyknę ale partnerowi życiowemu, owszem. Do tego się dochodzi w czasie

Gość kwiatowa panienka
widocznie poszukujący szukasz nie w tych miejscach gdzie trzeba skoro trafiasz na takie które Ci nie odpowiadają. Może warto zmienić rewir ;-)

Gość uupupuupupppupu

Gość kwiatowa panienka
Lady_F co racja to racja...........

Gość poszukającypan
kwiatowa panienka - niestety się mylisz. Jak facet ma zdradzić to zdradzi bez względu na to jak się będziesz starała. A prędzej zdradzę dziewczyne której nie szanuje niż taką którą szanuje - to chyba logiczne :)

Gość no tak ...
widzisz ja nie łykam, loda nie robiłam nigdy, anala też nie doświadczyłam niby pożądna jestem a widać nie sznuję się, bo zdradziłam swojego mężczyznę. Więc to, że ktoś łyka czy nie, nie jest miarą wartości człowieka.

Gość poszukującypan
uważam, że jeśli facet robi facetowi loda, to może połknąć, ale i tak najbardziej lubie, kiedy zje bigos i wyżyga to na moją klate.

Gość larwkaa
oj autorze nie do wiary..zeszmacic? do nas kobiet 100% taki tekst? nieładnie:-P a co robimy swoim Panom zeby ich zadowolic to nasza i ich sprawa:-D

Gość poszukającypan
a widzisz, jednak zle przepisałeś mojego nicka, nawet czytac i pisać poprawnie nie umiesz :)

prawiczek - ale ta cnotka jak posmakuje moze nie byc Ci wierna. Co wtedy ? Poza tym Twoje zdanie o kobietach które zdradziły swiadczy ze nie znasz kobiet i ich potrzeb. Nie wórżę Ci udanego zycia w zwiazku.Nie mniej życze byś miał jak najlepiej.

Gość uupuppppppppppuppppppppppppppp

Gość ciekawamm
prawiczek naprawde zycia nie znasz. Ciekawa jestem i bardzo chciałabym, zobaczyc i przeczytac co bedziesz mowil jak pozyjesz troche w zwiazkach i jak wtedy bedziesz myslal, wypowiadal sie tak za ok 10 lat. Nie sądz a nie bedziesz sądzony, łatwo Ci rzucać mięsem w inne osoby nie poznawszy tak naprawde o co chodzi, nie masz pojecia o relacjach damsko meskich. Idealizowanie zwiazku i partnerki zaprowadzi cie do masy rozczarowan. przykre.