Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaaaaa84

Suknia,proszę o radę i pomoc..

Polecane posty

Gość Martaaaaa84

Witam wszystkich:). Kupiłam suknię ślubną w zeszłym roku i teraz nie za bardzo mi się podoba, była w naprawdę okazyjnej cenie, jest pięknie wykonana... Niestety nie podobają mi się już te drapowania, a raczej nic nie da się z tym zrobić...Sprzedać sukienkę,czy zostawić????NIE PATRZCIE NA TE RĘKAWICZKI BO TO SZCZYT TANDETY,PANI W SALONIE DAŁA MI JE DO PRZYMIERZENIA. Myślałam o delikatnym welonie,i BEZ RĘKAWICZEK... Co myślicie???Nie stać mnie na kieckę za 2 tyś.. POZDRAWIAM

Gość Martaaaaa84
zaraz wkleje link do zdjecia bo sie wykasowalo:)

Gość jaastas
a gdzie mamy patrzeć:)

Gość pinka spinka
Strasznie zwyczajna. PEłno takich jest. Hmm i troszke tandetna. Kup cos innego :) Szczescia zycze na nowej drodze zycia :)

Gość moim zdaniem suknia bardzo
ładna, choc ja tez inna bym wybrała. Co do tego czy zostawic to juz twoja decyzja, zastanów się czy masz gdzie i komu ja sprzedac i czy znajdziesz ładniejszą w odpowiedniej cenie.

Gość dzudi21
Suknia nie jest w moim gusciu podobnie jak Tobie nie podobaja mi sie tego rodzaju drapowania ale mysle ze dobra krawcowa przerobiła by ta suknie za maly koszt. Jesli zna się na rzeczy odpruje drapowania i naszyje jeszcze jedna gladka warstwe materialu i suknia bedzie miala ksztalt litery A. Zycze powodzenia PS poza drapowaniem suknia ładna. Głowa do góry

Gość atlantyda600
Sukienka jest ładna. Ja bym dodała welon i zrezygnowała z rękawiczek. Do tego dobrałabym ładny bukiet i biżuterię delikatną. Na pewno będziesz wyglądała pięknie:) pozdrawiam!

Gość babolek
ZA DUZA WAGE PRZYWIAZUJESZ DO KIECKI. pierdziel to nie jest zła, tylko wywal ten szajs z rąk :P zamiast welonu wziełabym kwiaty we włosach

Gość jaastas
mi te marszczenia tez sie nie podobają,ale czy naprawdę nie da się nic z tym zrobić? zapytaj krawcowej.Nie wygląda to na skomplikowana robotę,ma ładną górę i wykończenie na dole,tylko ta pomarszczona warstwa..

Gość Martaaaaa84
dzięki dziewczyny za rady:)Faktycznie trzeba będzie udać się do krawcowej:))

Gość czarna koala
to wykończenie na dole wygląda na baaaaardzo ładne :) moze faktycznie jakby odpruc jakos e warstwy pomarszczone o wyjdzie bardzo ładnie :)

A Ty już pisałaś o tej sukni, wiesz to Twoja sprawa jaką suknię wybierzesz ale wtedy wszyscy radzili żeby zlikwidowac te upięcia i będzie ok.

Gość wandzia e.
kiecka jest OK, nie swiruj, szkoda przepłacać, jak tą dostałaś za półdarmo Idź z nia do dobrej krawcowej i niech ci powie, jaki ma pomysł. Na pewno da sieodpruc tego dziwoląga. Bez tego farfocja sukienka jest spoko

Gość zolwikk
za duzo tej :bitej smietany "na niej. a ogolnie to wszystkie kiecki juz jak dla mnie sa takie same zwyczajne. tyle ze jedne maja mniej tego badziewia na sobie inne wiecej. i tyle

już widziałam tą suknie na forum. chyba kiedyś już wklejałaś swoje zdjęcie i strasznie cię dziewczyny zjechały... przyznam że suknie kompletnie nie w moim stylu, troche sie dziwię dziewczynom że wogóle komus przychodzi do głowy kupno czegos takiego...ale ile ludzi na świecie tyle gustów. ja na twoim miejscu schowałabym suknie gdzieś do szafy i nie patrzyła na nia i nie myślała o niej wogóle bo widocznie już suknia ci się opatrzyła. ja tak miała ze swoją. skoro kilka miesięcy temu suknia ci się podobała to znaczy że w jakimś stopniu odpowiada ci taki styl. myslę ze może być trudno sprzdać taka suknie więc żeby nie wyrzucać kolejnych stówek poszłabym w tej którą mam. nie czytaj już więcej komantarzy na temat sukni, pomyśl że podobasz sie sobie w niej, może takie pozytywne nastawienie jakoś pomoże.

Gość nzd
ja bym odprula to drapowanie i bez tego bylaby zupelnie OK :)

Gość myszka mala
jak dla mnie sukienka ładna...nawet z tym drapowaniem:)

suknia ma piękną górę i ślicznie wykończony dół, a faktycznie te drapowania niszczą efekt, koniecznie porozmawiaj o tym z krawcową.

Gość e tam się przejmujesz gadaniem
według mnie całkiem ładna ta sukienka. A co do rękawiczek to jak ci wygodnie. Ładnie w nich a bez nich tez pewnie ok. Pozdrawiam.

Gość bez drapowań
będzie całkiem zwyczajna. Ja bym nie zmieniała. Wygląda ładnie i oryginalnie.

Gość Martaaaaa84
dziękuje za opinie:)

Gość kotka222
bardzo ladna jest suknia, odpowiednia dodatki i bedzie super

Gość orange red
nic sie nie przejmuj suknia jest sliczna i nie sugeruj sie tymi wszystkimi wypowiedziami bo kazdemu podoba sie co innego wiekszosci tutaj wlasnie nie poidobaja sie takie suknie tylko waskie rybki itp.usiadz na spokojnego i przemysl sobie co na tak co na nie sugeruj sie swoim gustem ewentualnie zapytaj mame siostre bo one nigdy nie sklamia i sa twoimi najblirzszymi przyjaciolkami na pewno doradza.Jak dla mnie suknia jest ok.ladnie podkresla ci biust i talie..:)

O rany dlaczego zrobilas sobie taką krzywdę? Kochana, lec szybko do krawcowej, kup material za 500 zł, moze muślin i uszyj sobie piekną sukienkę. Nie wydasz wiecej niz tysiac A tą ktorą kupilas wczesniej oddaj do komisu.

Gość karokiiii
łądna jest ta sukienka nie czytaj tych głupich opinii, wieszkosc sukni które tu laski pokazuja jest brzydszych od tej......wszystkie tutaj tak narzekaja a samoe maja pewnie nie lepsze nic nie przerabiaj normalna ładna suknia tylko bez rekawiczek , łądny welon bez lamówki i bedziesz śliczna