Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow sama samotna

Da sie cos jeszczce na to poradzic?

Polecane posty

Gość znow sama samotna

tak w telegraficznym skrocie : zerwalam z chlopakiem bez zadnego waznego powodu(bo jestem glupia) , a teraz bardzo tesknie i tak bardzo chce wrocic do niego tylko nie wiem jak to zrobic. on sie juz nie odzywa do mnie odkad powiedzialam ze koniec. da sie jeszcze uratowac ten zwiazek czy lepiej odpuscic?

Gość grefgrrdtfhyg
po co mówisz o odpuszczeniu , jesli za pewne i tak nie bedziesz chciała odpuścic. jesli tesknisz to walcz , staraj sie , oczywiscie nie na siłe . ale póki co , postaraj sie wyjaśnić swój błąd , pokaż , ze żałujesz i nie spier­dol tego drugi raz

Gość znow sama samotna
A nie da sie tak zeby spowodowac zeby on chchial o mnie zawalczyc. pzreciez czesciej top wlasnie facet nie pozwala odejsc dziewczynie. a on sie tak latwo z tym pogodzil, to juz nie chche sie narzucac

Gość znow sama samotna
a kazdy radzi walcz! ale co konkretnie zrobic. powiedziec hej zmienilam zdanie ?przeciez to ebz sensu. wyjde na idiotke co nie wie czego chche

Gość szkoda slow
jasne, rzucilas go z byle powodu i teraz jeszcze chcesz zeby walczyl- egoistka, daj mu spokoj lepiej

Gość UUUUOP
zgadzam sie z przedmowca... w dupach sie wam poprzewracalo - tak ciezko jest w zyciu kobietom... nawet jak zerwalas to chcesz zeby to on jasnie panne przepraszal i prosil o powrot..... dla NIEGO bedzie lepiej jak do siebie nie wrocicie bo pusta laska jestes

Gość nie da sie na to poradzić
bo na głupotę nie ma rady masz zmienne nastroje a to świadczy że jesteś niedojrzała i nie wiesz czego chcesz może gdy dorośniesz i dojrzejesz to głupota Ci przejdzie i nie będziesz "zrywać bez powodu" i zachowywać się jak jakaś księżniczka jak facet ma traktować poważnie pannę, która najpierw z nim zrywa bez wyraźnego powodu a potem błaga by do niej wrócił ?

Gość nie da sie na to poradzić
"jak facet ma traktować poważnie pannę, która najpierw z nim zrywa bez wyraźnego powodu a potem błaga by do niej wrócił ? " albo jeszcze lepiej oczekuje by to koleś ją błagał... niby o co ma zabiegać ? o łaskę zmanierowanej, niedojrzałej panienki, która chce by ją przepraszać za to co zrobiła źle ? w główce coś Ci się pomieszało, jak facet będzie mądrzejszy od Ciebie to odetchnie z ulgą że ma już pannę i jej wydumane fochy z głowy zajmnij się czymś pożytecznym laska