Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allla123

Facet i jego fochy!!!!!! Ratunku!!

Polecane posty

Gość allla123

jak sobie z tym radzicie??? Dzisiaj mam zmarnowany wieczór i 4 godz bez słowa, bo obiadu nie podałam, tylko smiałam go poprosić o to by wyszedł do sklepu po mięso. W sobote cały wieczór do d..., bo powiedziałam ze straszliwie podoba mi się al Pacino i dla takiego faceta mozna wiele zrobić. W żartach zupełnych, po jego reakcjiach na wszelkie laseczki w tv. Ja juz nie mogę!

mój tez tak ma ze jak ja specjalnie obejże się za facetem to wielkie fochy srochy a jak on za laskami to nic ;/ ale zwykle u ans zwykly buziak pomaga. moze pogadaj z nim ?

Gość dddds
moj sie obrazil bo poprosilam zeby mnie na 5 min przytulil bo rzadko sie widujemy i tesknie, a on nie ma ochoty bo ma amture, nauke a przyjechal tyko cos wydrukowac... coz... poklocil sie ze mna ze go nie rozumiem, ale prosilam tylko o 5 min, takze nie jestes sama, lacze sie z toba w bólu

Gość dddds
a najgorsze jest to jak ja sie sfosze a on sie foszy ze ja sie fosze i jego foch jest wiekszy :D

ddds to dziko ;p mój zawsze by mnie przytulil nawet jakby nie mial ochoty . no twój to wybitnie chamsko zrobil ;p

Gość dddds
hehe tylko jak mu to wytlumaczyc? :P i ja uparciuch i on, ale nie powiem okropnie mnie to zabolalo bo poczulam sie strasznie odtrącona, rycze do teraz bo mi strasznie przykro ze ma jeszcze o to pretensje, no nic tylko czekac piatku i pogodzenia :)

Gość allla123
Oj, starałam sie pogadać. Podeszłam, przytuliłam go, pocałowałam, a ten nic, jak trup. Zero reakcji. To sie wkurzyłam, no bo za co jaśnie wielmoznego pana ja mam przepraszac?? A teraz wywalił dupę na kanapie i spi. Mam ochote trzasnąć go czymś w głowę :) Cały dzien na niego czekałam, a tu masz babo placek!!

Gość allla123
dddds a może kumple byli w poblizu inie chciał z siebie robić "miękkiego"?? Bożżżżżeee, co za ludzie

Gość dddds
nie nie, bylismy sami u mnie. nie weim co go opętało... powiem wam pierwszy raz sie z tym spotkalam i doznałam prawdziwego szoku. jak sobie radzicie z takimi fochami?:)

Gość dddds
no u mnie rozmowa nie pomagala,a zaczelo sie wlasnie od przytulania więc to też odpada ::P

Gość tak_se_czytam_i_nie_wierze
"powiedziałam ze straszliwie podoba mi się al Pacino i dla takiego faceta mozna wiele zrobić" zastanow sie, czy nie ma przypadkiem takich rzeczy, ktore on chcialby, zebys robila a ty odmawiasz w takiej sytuacji po takim tekscie rzeczywiscie mozna sie ... zdenerwowac bo to brzmi jakbys sie droczyla: dla kolesia z telewizora moglabym zrobic wiecej niz dla ciebie przemysl to

Gość allla123
tak_se_czytam.... To nie tak.... fakt, droczyliśmy się, bo to on przez godzine piał nad dziewczynami z pussycat dolls, kylie minouqe itd. te jego ochy i achy.... Bita godzine. Ja nie jestem zazdrosna o cos takiego, bo przeciez to by było smieszne. No ale zaczęło mnie to juz meczyć, więc mu dociełam (chociaz na marginesie uwielbiam Ala Pacino). I wtedy apokalipsa nastąpiła! foch, nie odzywa sie i marnuje mi wieczór na który tak czekałam. To chyba nie jest wporządku, co??

Kylie Minogue może być piękna, ale Al Pacino przystojny już nie. Klasyczny przykład hipokryzji. Wciąż panuje przekonanie, że to, co wolno mężczyźnie, niekoniecznie przystoi kobiecie... A odnośnie męskich fochów, to są gorsze od kobiecych. O ile kobietę można zrozumieć i jej przechodzi, o tyle facet się nadąsa na dobre i nigdy nie wiadomo, o co chodzi. Mój "przyjaciel" ciągle strzelał mi fochy, bo to sama poszłam do drogerii, bo gadałam z kolegą. I jak tu zrozumieć facetów? Oni nie mają burzy hormonów, a mimo to zachowują się bardziej irracjonalnie od kobiety, która ma PMS>

Gość csdfdfdfd
Faceci potrafia gorzej sie obrazac niz my kobiety.U nich trwa to wieki,a my szybciej wymiekamy. O dziwo u mnie te same powody foszkow - on sie podnieca Alba,to ja mam dosc i podniecam sie Vinem Dieslem ;p Jego zlosc bierze na kilka godzin :(