Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magma_29

Śląsm Foto Video Rejestracja oraz Komppleksowa Organizacja Ślubów

Polecane posty

Gość magma_29

Jesteśmy Firmą zajmujacą się kompleksową organizacją ślubów oraz Fotografią i Videofilmowaniem na terenie Jastrzębia Zdroju i okolic oraz całego Śląska. Dysponujemy najnowszym sprzętem i dużym doświadczeniem. Najlepsza jakość - Najniższe ceny Wolne terminy jeszcze na 2009 rok oraz 2010 Posiadamy zezwolenie na fotografowanie i videofilmowanie celebracjii liturgii w kościele. Dysponujemy bardzo szeroką bazą podwykonawców,u nas załatwisz wszystko w jednym miejscu, pomagamy w załatwieniu wszystkich formalności również kościół/USC. zapraszam na www.otostrona.pl/realwedding zapytania prosimy kierować na meila: realweddingzmagma@wp.pl jesteśmy dostępni na gg:8238448 i pod tel. 601841175 lub 601839084 służymy radami zapraszamy serdecznie wszystkie Młode Pary

Gość PYROWIANKA
Oj chyba słaba ta firma, jeśli szuka reklamy po forach internetowych. Druga sprawa to z zasady takie łączenie foto video nic dobrego nie daje. Szuka się ludzi, którzy sami robią zdjęcia i kręcą filmy i sami za to biorą odpowiedzialność. Jedyna korzyść to wygoda w załatwianiu w jednym miejscu fotografa i ideowca. Miałam dziewięć rozmów w tym trzy z firmami świadczącymi foto video usługi i trzema oddzielnie fotografami i ideowcami. O wiele ciekawsza oferta z propozycjami było u tych samodzielnych panów niż w wypadku rozmowy z przedstawicielem firmy foto video. Nie rozumiem też, czemu proponuje się kilkugodzinne filmy i taką niesamowitą ilość zdjęć na płytach zamiast na papierze. Czy naprawdę cena wykonania odbitek jest aż tak duża czy chodzi całkiem, o co innego?. Mnie w pewnym sensie te ilości kojarzą się z naciąganiem klienta. Prosiłam fotografów o pokazanie takich płyt ze wszystkimi zdjęciami, ale każdy fotograf wykręcał się ze nie ma takiej płyty albo ze nie dostał zgody na pokazywanie takich zdjęć. Wielu fotografów w odpowiedziach ofertowych pisało mi, że ma zezwolenia na fotografowanie w kościołach. Mieszkam naprawdę w sporym mieście i na pytanie skierowane do proboszcza mojego kościoła o posiadanie takiego zezwolenia przez fotografa skomentował to pytanie ze on o takich zezwoleniach nic nie wie. Że przynoszą mu jakieś papierki, ale nie są to zezwolenia a zaświadczenia o kursach czy czymś podobnym. Czemu firma magma nie posiada przykładowych zdjęć na swojej stronie? Ostatnio sporo się pisze na forach o legalności firm i usługodawców. Czemu nie ma na stronie podanego regonu? NIE JESTEM ANI KONKURENCJĄ ANI ZONĄ FOTOGRAFA CZY ZNAJOMĄ FOTOGRAFA. Za to jestem po rozmowach z kilku fotografami i mam dziwne odczucie, że wszyscy w pewnym sensie nie do końca są uczciwi. Rozbawił mnie jeden fotograf, który zaproponował nam 500 zdjęć ze ślubu i wesela w formie elektronicznej. Cena za ta usługę wynosiła 1000 zł z dostawą podczas przyjęcia weselnego.

Gość frettt
Jesteśmy Firmą zajmujacą się kompleksową organizacją ślubów hahahhaha watpie w to skoro musicie szukac klientow na forum FIRMA za jaka sie uwazacie nie musi sie wcale reklamowac bo wystraczy ze raklamuja ja zadowoleni klienci

Gość PYROWIANKA
frettt NIE MASZ RACJI !!!! Firmy powinny się reklamować prawie wszędzie ale reklama powinna być uczciwa. Co sadzić o firmie która grosza nie wyda na reklamę?? Uczciwa reklama powinna być poprzez miejsce gdzie się ją umieszcza i poprzez treść którą w sobie zawiera. Jak słyszę o zdjęciach w formie cyfrowej w ilościach które mnie osłabiają to źle się mi robi. To jedna z form naciągania i mnie też tak próbowano naciągnąć. Czy naprawdę ceny materiału dla fotografa są takie że tylko mogą zainwestować w płytkę DVD? A może prawda jest całkiem inna. Może nie mają co pokazać na papierze?