Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratalalalalalallalalala

HELP MEEEEEE PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

opisze po krotce swoj problem miesiac temu balam sie ze jestem w ciazy po terminie spodziewanej miesiaczki zrobilam testy ciazowe test z krwi beta hcg ktory wyszedl ujemnie i dostalam okres ale zaczelo mi znow cos odwalać okres mam dostac za 6 dni a ja mam jakies dziwne objawy zgaga itd moze sobie wkrecam i dlatego tak jest bo miesiac temu przezylam koszmar.Okres byl bardzo obfity i trwał 6 dni to napewno nie byly zadne krwawienia bo poznałabym ale jak naczytalam sie na forum tych wszystkich babek ktore mowia ze ich tesciowa miala okres albo ich kolezanki mialy okres i nic nie wiedzialy o ciazy to bardzo zaczynam sie bac i bardzo chcialabym zeby ktos po przeczytaniu o moim problemie powiedzial co o tym mysli dodam jeszcze ze: miesiaczka - 22 luty 1 test - 27 luty 2 test - 1 marzec b-Hcg - 3 marzec miesiaczka - 3 marzec tylko wieczorem dostalam stosunek - 6 luty poprzednia miesiaczka - 26 styczen

a ta miesiaczka 22 lutego to 22 to byl dzien spodziewanej miesiaczki

tamta miesiączka mogła być tak obfita tem że nawet nie wiedziałaś a byłaś w ciązy, często sie tak zdarza. A ta zgaga może wzieła sie poprostu z tego że zjadłaś coś czego nie powinnaś albo ze stresu, wiem bo przeżywałam to kilka razy, w dzień kiedy powinnaś mieć okres zrób sobie test albo poprostu idź do lekarza :)

no to ile mam tych testow robic? tysiac? zrobilam juz dwa + b-hcg eh..

Gość joojjjjjjj
SCHIZUJESZ....

e tam schizuje..boje sie i ty;le

Gość skoro tak się boisz rozumiem
Cię nawet, to niestety, ale taka jest prawda, że w zasadzie w każdym cyklu będziesz się shizować, w końcu każdy stosunek to prawdopodobieństwo ciąży. może dodatkowqa antykoncepcja?? pozdraiwma 🖐️

no dobra ale jaki ja mam jeszcze test zrobic ze sliny?? zebyym byla 100% pewna przeciez ani ginekolog ani usg nie wykrywa miesiecznej ciazy eh..wszystkie testy wyszly ujemnie ale jakos tak dziwnie sie czuje..

wkrecasz sie:-) takie objawy to ja mam a w ciazy nie jestem..Po prostu przemeczenie wiosenne i tyle:-P

hm ale ja sie nie kochalam..tylko uprawialam petting..nie pisalam od razu bo wiedzialam ze od razu by mnie tu zlinczowali