Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrecony

chorobliwie zazdrosny o swoja kobiete

Polecane posty

Gość pokrecony

mam pytanie- czy to normalne,ze jak tylko jestesmy osobno,to widze juz facetow podwalajacych sie do niej? niby jest szczera dziewczyna z zasadami,ale jest cholernie ladna i mnie skreca,nawet gdy ktos sie na nia bezczelnie gapi

Gość ha ha ha 123
ale to nir jej wina,że się gapią. powinieneś czuć się dumny,że masz piękną kobietę. albo jej załóż worek jutowy na głowę, albo znajdź sobie brzydką

Gość AnimozzzZ
ja bym si eczuł dumny gdyby moja dziewczyna podobała sie innym

Gość ha ha ha 123
żartowałam. zazdrość to rzecz ludzka. mój też był o mnie chorobliwie zazdrosny, jak mu przeszło to ja jestem zazdrosna, bo kleja się do niego wszystkie laski.jak ją pokochasz i zaufasz to ci przejdzie,czas-innej rady na to nie ma

pokręcony takie myśli sa normalne kwestia aby pozostały myslami i abyś nad nimi panował zaufaj swej kobiecie /choć nie wierzy sie kobietom/ ale to chyba najlepsze wyjście i miej nazdieję ze będzie potrafiła oprzeć sie zakusom innych, od czasu do czasu daj upust zazdrości i delikatnie jej to pzrekaż - jak zrobisz to prawidłowo to poczuje że bardzo ci na niej zależy

Gość pokrecony
Dzieki :) Co mam zrobic,zeby tak nie wariowac??? Nigdy tak nie mialem ze soba, a mialem ladne dziewczyny tylko na jej widok wszyscy sie jełopowato slinia A mi az goraco ze zlosci

słuchaj, jeśli jestes pewny w 100 % że twoja cie nie zdradzi, to pozostaje ci tylko być dumnym że masz taką fajną kobietkę że inni zazdroszczą ją tylko Tobie

Gość pokrecony
no jestem dumny tylko nie wiem co sie ze mna dzieje mam 28 lat a zachowuje sie jak smark

hmm najlepszym sposobem jest przetrzymanie tak że gdy już sie z nia spotkasz i bedziecie sam na sam to nie bedziesz myslał o zazdrosci;)

ale to naturalne zachowanie, nie masz sie co przejmowac, najwidoczniej zalezy ci na niej, a swoją drogą, ona też pewnie jest o Ciebie zazdrosna, ale kobiety wolą tego nie okazywać:)

nie jak smark tylko Ci zalezy an kobitce i jesteś bardzo z niej zadowolony bo trafia w Twoje gusta - normalka, z zazdrości nie da sie wyleczyc ale da się ją kontrolować choć moze w małym stopniu i laska ma u Ciebei kolejnego plusa bo skoro szukasz rozwiazania swego problemu to ma na Ciebie pozytywny wpływ, zmienia Cię an lepsze, bo chcesz aby z Tobą byla i nie odeszła przez Twój charakter

Gość pokrecony
raczej nie jest jestem przecietny albo mniej niz przecietny:/ i wariuje jak jest na uczelni wsrod kolegow z roku albo na zakupach, na piwie

Gość pokrecony
pol roku ona niby nie, kumple nazywaja ja koszykarka, bo podobno wszystkich splawia ale zawsze ma kogo splawiac i w tym tkwi moj problem moze kiedys ulegnie?

Gość pokrecony
jestem az tak nienormalny ze nic sie nie da zrobic?

Gość pokrecony
no to dzieki :(

mój ma podobnie i jakoś po czterech latach niebardzo mu przechodzi...po prostu ten typ tak ma