Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

Prawictwo z biologicznego punktu widzenia

Polecane posty

Gość ciekawi mnie to

Właściwie powinnam pisać na zdrowiu,ale tu więcej osób siedzi,a na erotycznym chyba nie byłoby zbyt poważnie. Jestem 20-letnią dziewicą i czasem czuje "zew natury",nie to,że mam chcicę,ale sami wiecie,fantazje,sny itp.Zastanawia mnie jak to jest z facetami,przecież oni maja większe potrzeby niż dziewczyny,jak oni to wytrzymują?Mam kolegę,24 lata,prawiczek z wyboru,nie chce uprawiać seksu bez miłości,mimo że jest przystojny i nieraz dziewczyny chciały go zaciągnąć do łóżka.Zastanawiam sie jak to jest mozliwe,że on tak może wytrzymać,usłyszałam kiedyś,że facetom może nawet odbijać jak są w pewnym wieku i nie uprawiaja seksu.Jak to jest??

Gość ciekawi mnie to
Nikt nie wie???

Gość to o co pytasz
to nie jest aspekt biologiczny tylko psychiczny. Od nieuprawiania seksu facetowi moze cos sie stac tylko psychicznie - moze wpasc w jakies kompleksy, depresje etc. Fizycznie mu nic nie bedzie

Gość wielbiciel 75B
aspekty fizyczne to problemy z prostatą zostało udowodnione iż mężczyzna regularnie współżyjący z kobietą ma mniejszą szansę na problemy z prostatą .

Gość no owszem jezeli ten
który nie współżyje jest taką sierotą ze nie umie sobie sam zrobic dobrze...

Gość ciekawi mnie to
Pewnie że słyszałam o masturbacji :P ale czy to na dłuższa metę może zastapić seks??Pytam zarówno o biologiczny aspekt,tzn jak on jest w stanie to wytrzymać,i psychiczny też,chociaż naczytałam sie tu już jak to niektórzy prawiczkowie przeżywają :D Z tego co wiem moj znajomy nie ma z tym problemu,nie wiem czy jest jakiś oziębły czy co...

Gość no owszem jezeli ten
moze zastapic, biologicznie.

Gość ciekawi mnie to
Aha,właśnie o to mi chodziło

być możne maja racje bo mnie też już nie ciągnie człowiek się przyzwyczaja i potrzebuje silniejszej podniety

Gość TH is IT
Mam 27 lat i 8 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny