Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emillanoska

Jak myślicie warto zalicytować?? Ładne spodnie??

Polecane posty

Gość emillanoska
?? plisskaaa

Gość wnedala
sądzę ze nawet warto...tylko malo je widac

gorszego zdjęcia się nie dało wstawić? :D trzeba było kogoś poprosić, żeby je zrobił z pewnej odległości, a nie robić sobie samej, hehehehe

Kurde dlaczego ludzie dodają takie zdjęcia. Poza tym jeżeli wyobrażę sobie takie spodnie to chyba są w miarę niezłe i jeżeli sa rzeczywiscie nie zniszczone to warto

ja bym właśnie nie kupiła niczego, co ma w opisie tak beznadziejnie zrobione zdjęcie. tak naprawdę nie wiadomo, jak te spodnie wyglądają - wyobrażać sobie można, a w realu może się okazać, że są zupełnie inne, niż nam się zdawało. to jak kupowanie kota w worku i nie rozumiem sprzedawców, którzy odstawiają taką kichę. to samo się tyczy tych, którzy robią zdjęcia małych przedmiotów z bliska jakimś szajskim aparatem, czy komórką i powstają zdjęcia kompletnie zamazane. nigdy bym w takiej aukcji nie wzięła udziału.

Gość haha anyżówka
wyobraź sobie ze ta anxipanxi często tu pisze na ttym forum i to samo jej powiedziałam o zdjęciach to się obraziła:D normalnie masakra:D a ja tylko jej grzecznie to zasugerowałam, to się potem pieniła, że i tak ma dużo klientek które nie narzekają na jakość zdjęć:D właśnie widać [cool} walą drzwiami i oknami:P

Kurcze, dziewczyny a jak ja już zalicytowałam u tego użytkownika i teraz chciałabym coś z tym zrobić, bo dopiero dopatrzyłam się negatywów, których wcale nie jest mało...to co mam zrobić?? Podobno jakieś przesyłki nie podochodziły itp. inne okulary były wysyłane. Nie orientuję się za bardzo w allegro,bo jestem tam w sumie nowa