Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dobra co sadzicie o tym

facet 160 cm wzrostu

Polecane posty

Gość nieeee
U nas 20;) ''Glodni wrazeń" nadlatuja:P

Gość no i dobraly
dobraly sie takie dwa kurduple i nic nie zrobisz!

Gość nieeee
26 a Ty chyba 20...

Gość co za bzdury z doopy wzięt
a nie jest zboczeńcem???? facet 33 lata rucha 15-letnia dziewczynę :o oficjalnie mu dala w wieku 15 a jak bylo naprawde strach myslec

to znowu jaaaaaaaa nie wierz w te bzdury, pomaranczki lubia koloryzowac:) a ty panie z wybujala az nadto wyobraznia, skad wytrzasnales, to , ze z nim spalam majac 15lat?? czytaj ze zrozumieniem albo naucz sie liczyc:O nieeee--> jeszcze mam 19, nie bede sie na sile postarzac:)

Gość co za bzdury z doopy wzięt
hahaha glupio ci teraz???????a kto w wieku 16 lat juz u niego mieszkal? hahaahahahahahahahah dobra sadam i tak wszyscy wiedza jaka smieszna i zalosna baryla jestes

sam jeste smieszny. i w koncu napisales cos, co jest faktem, a nie bzdura. chociaz tyle zrozumiales:)

Gość no dobra co sadzicie o tym
o wow, ile odpowiedzi sie zebralo :D za wszystkie dziekuje :D on mi sie bardzo podoba, ma przystojna twarz i ladna figure, no tylko ze jest niski, nie przeszkadza mi to ale juz slyszalam wlasnie opinie od moich kolezanek ze po co sie z kurduplem spotykac :O i wkurza mnie to :O

Gość oh yeah
ja uwazam, ze nie nie wazne ile facet ma wzrostu, tylko oni chyba sa bardzo wrazliwi na tym punkcie... a swoja droga mam 184 wzxrostu i wez tu teraz znajdz facceta ktory nie bedzie narzekal ze jest nizszy ode mnie... :/

Gość gość
Ja debilka 175 cm zakochalam sie w facecie 160 cm . I co on powiedzial ze nic z tego, kolezenstwo jedynie. Az sie wscieklam i mi przykro. Powinien byc zadowolony ze przyciagnal mnie swoja osobowoscia a nie patrzec na wzrost. Dla mnie wzrost jest bez znaczenia. Ale coz jego sprawa. Siegal mi do ramienia i byl drobny, choc moze to i lepiej. Milosc jest slepa. Moze ja sobie znajde jakiegoś 180 przystojniaka a on jakas niska dziewczyne. Trudno.

Gość gość
Mam 15 lat i 172 cm

Gość gość
o ku...a to jedna nie jestem taki ch...y - a mam 168 . Dzięki koleś dodałeś mi otuchy;)

Gość gość
gość 2014.04.15 czy wy myślicie że jak facet jest niski to desperat? Niski sam szuka niższej choć jest mu trudniej bo nawet te niewyrośnięte kurduplice chcą takich o wzroście gwiazdora NBA. Sam mam 168 ale nie umówiłbym się z kobietą wyższą choćy o centymetr - no sorry trochę siara na ulicy...