niedościgniona perfekcjonistka 0 Napisano Marzec 25, 2009 jaki kolor włosów najlepiej wydobędzie piekny ciemnobrązowy kolor oczu w sredniociemnej oprawie i brązowych brwiach?? Aaa i raczej opalonej skórze, ale nie przesadnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedościgniona perfekcjonistka 0 Napisano Marzec 25, 2009 nikt mi nie pomoze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twilight 0 Napisano Marzec 25, 2009 jasny brąz lub jesienny blad ;? nie wiem ale pomogłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedościgniona perfekcjonistka 0 Napisano Marzec 25, 2009 prosze o wiecej wypowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedościgniona perfekcjonistka 0 Napisano Marzec 25, 2009 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotkass 0 Napisano Marzec 25, 2009 Kobieto tutaj ludzie prosza o redę gdy maja naprawdę jakies problemy a nie o cos takiego.Nie masz innych problemów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedościgniona perfekcjonistka 0 Napisano Marzec 25, 2009 po to jest forum uroda zeby o takie rzeczy pytac ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghjkl Napisano Marzec 25, 2009 Moze jakiś ciepły odcień blondu.Aha,i masz racje od tego jest to forum,a od poważnych problemow to jest lekarz albo inne instytucje a nie takie forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam unimed Napisano Marzec 25, 2009 mokka safiry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach