Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna maria dolorosa

czy cos jest nie tak?

Polecane posty

Gość anna maria dolorosa

Witam! Otóż ostatnio mam jakies schiz, że mogę byc w ciaży. Od roku biore tabletki antykoncepcyjne(regularnie, tak jak trzeba). Uprawialismy seks bez prezerwatyw, z konczeniem w srodku. Pojawił sie okres tak jak zwykle w ten sam dzien co zawsze w czasie 7dniowej przerwy. Tylko ze jest on skąpy( brak krwawienia w nocy, w dzien mniej obfity niz zawsze) i zanosi sie na to ze bedzie trwał tylko 3-4 dni a zawsze było ok 7. Dodam , że ostsnio cierpialam na zapalenie pecherza, na które brałam urosept. I chyba nie do konca jego nie wyleczyłam. Czy mam jakies powody do zmartwien?

Gość zbuntuj się mu
mam tak samo schizę że zajdę w ciązę. Choc biorę tabsy i unikam zbliżeń.mam już 2 dzieci , pracę i nie chciałabym tego zmieniać. To taka moja obsesja że wyliczam sobie dni płodne choć tabsy biorę i unikam wtedy zbliżeń.

Gość joojjjjjjj
RANY!! CCZY WY WIECIE ŻE BIORĄC TABSY NIEMA CZEGOŚ TAKIEGO JAK DNI PŁODNE I NIEPŁODNE?? NIEMA JAJECZKA TO I NIEMA OWULACJI TO I NIEMA DNI PŁODNYCH - A JAK COŚ POCHRZANISZ Z TABSAMI TO OWULACJA MOŻE WSTĄPIĆ W KAŻDYM DNIU!!! RANY I TY JUŻ MASZ DWOJE DZIECI A TAKĄ NIEWIEDZĘ??