Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaaa

czy cena pierscionka zareczynowego naprawde ma znaczenie?

Polecane posty

Gość lusia.lusia.lusia
Ludzie są przyjaźni dopóki nie masz czegoś co oni chcą mieć a nie mają.Ostatnio daliśmy teściowej na imieniny bardzo fajny i taki oryginalny prezent, bardzo się ucieszyła i poświęciła mu więcej uwagi niż innym standardowym prezentom, to siostrzyczka męża od razu wtrąciła złośliwą uwagę, że to pewnie chińszczyzna oklejona markowym znakiem.

ja mam z kolei bliską koleżankę (bo przyjaciólka jej juz chyba nie nazwe) ktora robi cos wrecz przeciwnego, np. potrafila zapytac w towarzystwie, po co faceci kupuja takie drogie pierscionki (przy tym spogladajac znaczaco w moja strone), wciaz slysze od niej komentarze w stylu: po co wydawac na to, po co wydawac tyle na tamto...i juz mnie to powoli wyprowadza z rownowagi, a jednoczesnie jest mi przykro. Takze doskonale Cię autorko rozumiem, co to znaczy miec taka \"przyjaciółkę\"

nie rozumiem przeciez liczy sie uczucie miedzy wami a nie wartosc pierscionka! ludzie z zazdrosci potrafia wiele krzywdy sprawic drugiej osobie ...albo za tani albo za drogi boze co to kogo obchodzi ile kosztowaly wasze pierscinki?