Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasikkow

Brałam Cilest co w zamian !!!!!

Polecane posty

Gość kasikkow

Witam!! Do dzisiaj brałam Cilest- byłam z nich bardzo zadowolona. Jednak lekarz powiedział, ze biore je już za długo i powinnam zmienić je na inne. Piszcie dziewczyny jakie tabletki brałyście, jakie doświadczenia no i cena.

Gość kasikkow
Acha przepisał mi Microgynon 21 ale boje sie ich ! przeglądając całe forum antykoncepcji nie umię podjąć decyzji jakie tabletki mogła bym brac teraz

Gość hmmmmmm hmmmm
zmień lekarza... jeżeli dobrze reagujesz na tabletki i nie masz zmian w wynikach po cholerę zmieniać anty... może facet teraz dostaje coś od producenta tych nowych i musi proponować kobietom te inne tabsy...

Gość kasikkow
Lekarz kazał mi zmienic Cilest na cos innego bo mam powiękaszone jajniki i prawdopodobnie po tych tabletkach, z miesiaca na miesiac sa coraz wieksze i przeszkadza mi to juz we współżyciu :( A tak poza tym to byłam zadowolona, zero pryszczy, nie przytyłam, libido tez ok Ale co dalej ???

idz do innego lekarza nie bierz tylko tych drugich tabletek... ja pzez te tabletki nie miałam ochoty na seks, strasznie schudłam i nic nie jadłam. inne opinie na temat tych tabletek też słyszałam. przestałam je brać i teraz o wiele lepiej się czuje. ale wiadomo na kazdego działają inaczej.

Gość kasikkow
a jakie tabletki teraz bierzesz??

zadnych bo jestem w ciąży:-) wiem że logest są bardzo dobre albo novynette brałam je i są super a microgynon1 brałam ostatnie.

Gość hmmmmmm hmmmm
czy tylko o jajniki chodzi? czy sprawdził wyniki krwi? hormony?

Gość kasikkow
nie nic nie mialam sprawdzane robia mi sie cysty na jajnikach i zaczynamy od zmiany tabletek, za pare dni ide na USG moze potem bede miała inne badania. Narazie tym sie nie martwie, szukam nowych tabletek DORADZCIE!!

Gość lkiuja
Ja biore Cilest od 15 lat i lekarz nawet nie wspomniał o zmianie tabletek.A jest to naprawdę dobry ginekolog.

Gość to nie jest miejsce na takie
doradzanie - idz do innego specjalisty

Gość kasikkow
i co mi powie inny specjalista? poda nazwe innych tabletek o ktorych tez naczytam sie róznych rzeczy. Chcialam tylko poznac opinie innych dziewczyn na temat róznych preparatów i statystycznie wybrac te najlepsze:))

Gość lkiuja
kasikkow :-) cos mi sie wydaje,ze lepiej odpuśc sobie wizytę u specjalisty ginekologa a idz do psychiatry :-) Jezeli uwazasz,ze konsultacja u drugiego lekarza nic nie da,bo kobiety na forum sa bardziej doswidczone...

Gość kasikkow
ale ja dokładnie wiem co mi dolega!!! i mam to potwierdzone przez innego lekarza!!! Muszę zmienić tabletki bo te co zażywam aktualnie mi nie pasują a nie wiem na jakie, czy to takie trudne pytanie ? Prosiłam tylko o opinie o innych tabletkach!!! Dlaczego czepiacie się mojego zdrowia i lekarza przeciez nie będe opisywała tutaj całej historii moich jajników a jak będę potrzebowała opinii w tej kwestii to zapytam