Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelka rewelka

czy test moze klamac jesli...?

Polecane posty

Gość ewelka rewelka

zrobilam go rano po wypicu alkoholu? (inaczej mowiac na kacu?) i czy test musze robic na czczo tzn nic nie jes ani pic i ma byc robione z pierwszego siku z rana?

Gość etammmmmmmmmm
a ile dni ci się okres spoźnia ???

Gość ewelka rewelka
hm, test robiony po 3 miesiacach od ostatniego okresu... objawow zadnych nie mam

alkohol ani jedzenie ani picie nie ma wplywu na wynik testu... test moze klamac jesli jest zrobiony za wczesnie i ciaza jest jeszcze na tyle wczesna ze jest malo hormonu ktory test wykrywa... jak robisz test w dniu spodziewanej miesiaczki to najlepiej z porannego moczu (tego pierwszego) bo wtedy stezenie hormonu w moczu jest najwieksze

Gość etammmmmmmmmm
a nie mogłaś się powstrzymac od alkoholu jak masz przypuszczenia że jesteś w ciąży :(

Gość ewelka rewelka
nie mialam przypuszczenia, mialam bardzo stresujacy okres i zawsze wtedy mam rozne przesyuniecia :/ ale od miesiaca jest wlasciwie ok a okresu jak nie bylo tak nie ma...

Gość etammmmmmmmmm
jak 3 mc już nie masz okresu i nie byłaś u gina ???? wiesz po takim czasie to już byś nawet po sobie wiedziała czy jestes czy nie Idz do gina to raczej nie ciąża

Gość ewelka rewelka
wybieram sie jak tylko bede miec kase, pewnie w tym tygodniu. tylko mi tu facet wariuje i przez niego teraz mi sie wydaje ze to moze ciaza :o