Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apelka

Czy jest tu ktoś taki kto codziennie rano przed pracą myje wlosy?

Polecane posty

Gość Apelka

O której rano wstajecie a na która macie do pracy? O której myjecie włosy i ile czekacie zanim wyjdziecie na dwór? Suszycie wlosy suszarka? Nie chorujecie po tym na zatoki? Nie przewiewa was? Chcialabym rano myc wlosy przed praca ale boje sie ze sie zaziębie. Jakies rady?

ja myję codziennie, czasem co drugi dzień, wstaję o 6rano, suszarki nie używam wychodzę do pracy 6:40 często z mokrymi włosami :D

Gość Apelka
szanuje swoją pracę więc codziennie dokładnie myję swoje narzędzia pracy: usta i vaginę

Gość vbhfdsjfg
ja codziennie myję głowę przed pracą na jakąś godzine przed wyjściem. Potem suszę włosy, zakładam czapkę. Nic mi nie dolega, jestem zdrowa:)

Gość Linkolnika
Ja kiedys mylam przed praca rano ale potem ucho zaczelo mnie bolec i laryngolog powiedzial ze to od mycia wlosow rano i teraz myje wlosy wiecsorem.

a ja myję co drugi dzień rano. Myje o 6:30 i zaraz potem suszę. Wychodze o 7:15

ja myję codziennie rano i wieczorem, w lato nawet do 5 razy (zawsze z prysznicem) potrzebuję godzinki żeby sie wyszykować do wyjścia z domu, mam dlugie włosy ale poza suszeniem nic z nimi nie robie

Gość Mam ochot na frytasy
A czemu rano wlosy myjecie a nie wieczorem i czemu w ogole codziennie?

czemu rano? to proste, rano jak umyje ladna fryzura sie trzyma caly dzien, jak myje wieczorem to mam rano kocil i wlosy nei sa juz swieze i musze wiazac w kitek :( a wole rozpuszczone poza tym spie tez w kitku bo mi wlosy sie plączą pod głową i boli :P

Gość wandzia z małopolskiego
Ja myję rano i co drugi dzień. Wczesniej myłam codziennie, ale lepiej wygladają, jak myję co drugi dzień. Tylko ze ja mam włosy do ramion, wiec niezbyt długie. Nie chciałoby mi sie codziennie wstawac duzo wcześniej, żeby umyc długie włosiska i jeszcze czekac, aż wyschną.

Nie myjcie zimą z rana włosów. To niezdrowe! :O Można się poważnie rozchorować