Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiek1234

Jakie to uczucie miec orgazm pochwowy

Polecane posty

Gość Kasiek1234

Co czujecie, kiedy dostajecie orgazmu pochwowego? Skąd wiecie, ze nadchodzi?

Gość a u mnie
sie wysuwa jak szuflada w kasie Biedronki

Gość mondra kaśka
ja też nie...tylko że mi z pipki tryska jak się wysuwa :)

Gość Kasiek1234
Ale skąd wiece, że nadchodzi orgazm pochwowy?

Gość samobieżny pen
orgazm pochwowy puka zawsze trzy razy:D:D:D:D:D:D:D:

Gość to nie mit
google prawde ci powie

Gość Kasiek1234
Jak widac jeszcze zadna nie napisala na forum jak to jest miec orgazm pochwowy i co do niego prowadzi, jak go rozpoznac. Moze to tylko takie gadanie o tym orgazmie, gonitwa za wiatrem?

Gość Napoleon_rozdarty
Najlepszy jest mozgowy. Tam sie to wszystko dzieje

Gość Kasiek1234
Bez mozgowego nawet lechtaczkowy nie jest możliwy. Jak jestem spieta, nie pomagają najwieksze czulosci fizyczne. Dopiero kiedy sie uspokoje psychicznie jest mozliwy przyjemny seks. Ja sie caly czas pytam o orgazm pochwowy. Czy jest tylko mitem?

Gość ___dział marketingu__
kasiek ogladalam niedawno program na ten temet i tam wypowiadali sie fachowcy ze nie ma czegos takiego jak orgazm pochwowy.Ze kobieta przezywa tylko łachteczkowy

Gość Kasiek1234
Czy pamietasz tytul tego programu?

Gość ___dział marketingu__
niestetyy nie bo nie ogladalam go od pocztaku

Gość kaskakakaka
ja przezywalam orgazm pochwowy i jest bardzo intensywny dlugi i przyjemny . tak mi sie wydaje bo nie raz od tylu mnie wziol i nawet lechtaczka nie byla stymulowana.

Gość Kasiek1234
Czy myslisz, ze stymulacja pochwy poteguje doznania wynikajace ze stymulacji lechtaczki i to niektorzy nazywają orgazmem pochwowym?

Gość mondra kaśka
a ja mam rozkosz jak mam wypełniona pupę :p

Gość Kasiek1234
kaskakakaka Jak odczuwasz ten orgazm, czy sa znaczace róznice? Czy rozni sie tylko dlugoscia? Skad wiesz, ze to pochwowy, ze nadchodzi? ___dział marketingu__ pisze o programie, gdzie mowili, ze istnieje tylko lechtaczkowy. Może stymulacja pochwy powoduje stymulacje lechtaczki?

Gość kotka____
Kasiek1234 Czy myslisz, ze stymulacja pochwy poteguje doznania wynikajace ze stymulacji lechtaczki i to niektorzy nazywają orgazmem pochwowym? niee - sam orgazm pochwowy jest trudniej osiagnac i jest zdecydowanie silniejszym doznaniem niz lechtaczkowy.

Gość pu uu
powiedzcie mi jedno, czy wy też tak macie, że jak już osiągnięcie orgazm, to nie możecie się dalej kochac tzn. nie macie już w ogóle ochoty? Ja zawsze po mam bardzo wrażliwe na dotyk te okolice, nie wyobrażam sobie jak można za jednym razem miec kilka orgazmów, chyba że to dotyczy tego łechtaczkowego. Ja nie wiem jaki mam typ orgazmu, ale nie stymuluję łechtaczki

Nigdy nie miałam orgazmu tylko w wyniku stymulacji łechtaczki. Pochwa obowiązkowo musi być!

pu uu -> Nie. Ja dalej mogę ale trudno to zrealizować z partnerem :P

Nie odstręczajcie sie nawzajem. Orgazm pochwowy... a gdyby facet nie miał ochoty lizać waszych niemiło pachnacych, czasem i nie umytych pochw... to miałybyście wogóle oczym kolwiek pisać? Orgazm jest orgazmem. Dbajcie o ten orgazm wy które go macie w nadmiarze, bo nie macie pojecia co to jest jego ogólny brak, przez głupotę faceta.

Nigdy nie miałam orgazmu przy minecie. Może dlatego, że rzadko ją dostaję.

Gość i znowu to samo
dzizas orgazm to orgazm nie ma czegoś takiego jak pochwowy czy łechtaczkowy ew jest z penisem w środku lub bez. Nie ma różnicy reakcja jest taka sama

Gość i znowu to samo
do i znowu to samo,nie wiem czy jesteś kobietą czy nie,ale jedno jest pewne: jesteś ciemna/y, stwierdzam z całą stanowczością,i zanim zaczniesz autorytatywnie wydawać opinię,lepiej napisz moim zdaniem,lub nie zabieraj głosu na ten temat.Ciemnogród do kwadratu

Gość i znowu to samo
A skąd ta bulwersacja i nazywanie ciemnogrodem :O chyba któraś z dziewczynek opisujących swoje orgazmy pochwowe poczuła się urażona

> Nie ma różnicy reakcja jest taka sama Jest roznica - orgazm tzw lechtaczkowy, czyli powstajacy w wyniku bezposredniej stymulacji lechtaczki, jest gwaltowniejszy, natomiast pochwowy przychodzi wolniej, trwa dluzej i rozlewa sie miekkimi falami po calym ciele. Lechtaczkowy latwiej osiagnac, do pochwowego potrzeba troche doswiadczenia i dopasowania z partnerem, za to przy pochwowym latwiej o wielokrotne orgazmy.

Gość i znowu to samo
ach te opisy... generalnie i gdyby tak klasyfikować to można dorzucić np orgazm analny, lub orgazm z dociskaniem punktu g który też się odczuwa inaczej.

Gość i znowu to samo
ciemnogrodem nazwałem tą, która zaczęła swojego posta od słowa :dzizas,więc to nie do ciebie było