Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 171681

Test, test

Polecane posty

Gość 171681

Jaki test ciazowy najlepiej kupic i kiedy go zrobic> ? wiem ze najlepiej rano ale jesli zZera mnie stres to czy mozna go robic wieczorem lub popoludniu? jak te pory dnia wplywaja na wynik/ io jesli sie orientujecie to jakie sa ceny testow.? prosze o pomoc

Gość 171681
czy naprawde zadna z was nie ma o tym pojecia? :(

Gość rybka33
Najwygodniejszy jest test strumieniowy,kosztuje ok.12 zł.Test jest wiarygodny dopiero po dwóch tygodniach od zapłodnienia i wprawdzie najlepiej robić go rano ale wyjdzie także wieczorem,wiem to z doświadczenia;-)

a okres juz powinien być? bo ja jak zrobiłam przed spodziewanym okresem to nic nie wyszło a 2 dni po spodziewanej miesiączce wyszedł pozytywny z testu strumieniowego

Gość jojojjjjjjj
koszt od 8 zł do jakiś 15.. zależy jaki i gdzie kupisz - i opinie o testach są różne dlatego najlepiej rano i zrobić dwa różne.. bo jak zrobisz popołudniu i wyjdzie pozytyw to bedzie ok ale jak negatyw to i tak się będziesz zastanawiała cały czas czy się pomylił, czy za wszesnie i w konsekwencji zrobisz i tak rano dla pewności i wydasz tylko poczwórkną kase za testy..

Gość 171681
no wlasnie dzisiaj mam 25 dzien cyklu, od dwoch dni taki "brudny sluz" troszke krwi dzis polecialo tak kolo godz 17 i dalej zero, ja juz nie wiem co sie dzieje :( czy toi okres czy cos jest nie tak, pierwszy raz w zyciu mam takie cos

Gość 171681
juz sie cieszylam ze to okres ale od tamtej pory kompletnie nic, kupilam test Ouick i zastanawiam sie co z nim robic.............. a cena to 17 zl.......

Gość joojjjjjjjjjj
poczekaj do rana i zrób go rano

Gość 171681
no jesli do rana nic nie ruszy to bede zmuszona zrobic ten test