Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem facetow 1

depresja na calego

Polecane posty

co zrobic z typem ktory po jednym spotkaniu nie odzywa sie przez telefon, tzn. odpisze na smsa ale to wszystko, nawet nie zadzwoni.natomiast jak sie spotykamy w pracy to zachowuje sie jakby mnie z miesiac nie widzial, tzn. bardzo sie cieszy, wypytuje co slychac itp. mysle ze na tym naszym spotkaniu nie dostal tego co oczekiwal tzn. ogolnie spodziewal sie byc moze czegos innego, hmm ciezko to mi ujac. w koncu znamy sie juz z pracy i wiemy o sobie co nie co tak wiec czym sie mialo roznic to spotkanie na zywo. przeciez on mogl pewne rzeczy przewidziec, ze np. go nie pocaluje itp. tylko ze bedziemy rozmawiac -moze na inne tematy niz w pracy ale tez nie obiecywalam mu niewiadomo czego, chcialam sie tylko spotkac na dluzej. i cos mi sie wydaje ze juz sie wiecej nie spotkamy poza praca chyba dam sobie spokoj. chyba ze on jest az tak bardzo niezdecydowany co do mnie ze sie boi dzwonic np. co o tym myslicie. dziekuje za porady:)))

Gość dużo mi dała do myślenia
a mnie się wydaję że w pracy udaje zaangażowanego by w kimś wzbudzić zazdrość....ot taki związek na pokaz no niby czemu w pracy taki wylewny a potem nawet nie zadzwoni ? zazwyczaj jest odwrotnie ludzie w pracy ukrywają się z miłostkami a jak mogą swobodnie rozmawiać to chętnie rozmawiają

hm moze i masz racje tyle ze on do spotkania musial mnie namawiac ponad 2 tygodnie zanim sie zgodzilam, bo twarda ze mnie sztuka.tak wiec teraz go nie rozumiem.

Gość a ile czasu minęło
od waszego spotkania?

od spotkania minal tydzien:( ale widzielismy sie jeszcze w pracy przez krotka chwilke w niedziele

może w tak zwanym "międzyczasie" poznał inną i jest bardzo zajęty ?! no albo ma jakieś inne powody, problemy osobiste, pilne sprawy do załatwienia.... ale raczej obstwiałabym to pierwsze, bo jeśli facet jest zainteresowany to zawsze znajdzie czas choćby na krótki telefon czy sms sprzeczne sygnały nie wróżą nic dobrego

albo faktycznie liczył na gorącą randkę a tu dupa......i się zniechęcił skoro nie byłaś łatwą zdobyczą fakt że ty do niego wydzwaniasz zamiast czekać na sygnał od niego też nienajlepiej wróży, faceci nie lubią kobiet, kóre się narzucają owszem znacie się z pracy, ale to jeszcze nie powód by wydzwaniać do kolesia po pierwszej randce odnoszę wrażenie że on może się zniechęcił po pierwszej randce a Twoje próby nawiązywania kontaktu on odbiera jako narzucanie się laska jak facetowi spodobała się randka i chce się spotkać ponownie to sam dzwoni do kobiety, nie trzeba go do tego zmuszać bo sam się nie może doczekać kolejnego kontaktu a skoro jest inaczej i mija więcej niż 1-2 dni od randki a facet nic, no to wiadomo, nic z tego nie będzie

ale nie rozumiem po co sie w to pakowal i mnie oczywiscie. jak mowie nie jestem latwa tak wiec musial sie troche postarac. hm a z drugiej strony to uwazalam go za konkretnego goscia, moze niesmialego ale szczerego tak wiec chyba lepiej dla niego byloby mnie poinformowac ze np. ma kogos. no i dla mnie byloby to jasne jak slonce.

a po tym spotkaniu napisal mi ze to dopiero pierwsze spotkanie ze skoro ja nie jestem pewna , a on jest, to on poczeka, i ze nie traktuje mnie jako jakiejs idiotki i latwej dziewczyny bo mnie lubi.hm. pozostawilam to jednak bez komentarza. teraz zobacze jego zachowanie w pracy.albo go pobije;) tak to jest dobra mysl. hehe

Gość frettt
co tu za debil uzywa słowa depresja depresja na całego ???? nawet nie wiesz co to oznacza,wiec po co uzywas słow ktorych znaczenia nie znasz????