Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste ja druty

proste jak druty

Polecane posty

Gość proste ja druty

Jaki tusz do rzęs możecie mi polecić, moje są proste jak druty:( i wkurza mnie to!!!! Umiem je ładnie podkręcić zalotką, ale niestety jak pociągne je tuszem, to pod wpływem jego wilgotności one oklapują. Potrzebuję tuszu, który by je pozostawił w podkręconej pozycji. Znacie coś takiegooo? Miałam dosyć dobry Yves Rocher, ale wszystkie napisy sie starły i niewiem jaki to był konkretnie tusz. Moze jakis inny typ????????? HELP!!! Dzieki z góry

Gość trwała
Poprostu u kosmetyczki albo fryzjera zrób trwała na rzęsy.Wiem wiem też byłam zdziwiona że się rob na rzęsach:)

Gość proste ja druty
a nawet nie zastanawiałam sie nad tym, booooo efekt jest krótkotrwały niestety, a kaski trochę trzeba wywalić. Potrzebuje tylko tuszu który je usztywni, Napewno coś znacie dziewczyny. Pisze zeby zebrac jakies opinie bo rownie dobrze moge isc do sklepu i kupic cosik, ale poco mi kolejne rozczarowanie????????? No ale dzieki za propozycje, moze cos innego.............

Gość trwała
no to w takim razie polecam: Double Wear Estee Lauder ale nie jestem odpowiednim człowiekiem bo mam rzęsy jak krówka zawinięte od urodzenia:).

Gość proste ja druty
A no wlasnie a ten sposob nie dziala bo albo mam wtedy zgjete pod katem albo tusz zchodzi razem z zalotka i wygladaja wtedy jak koszmar!!!!!!! Moze powinnam zmienic tytul tematu na: tusz który usztywni podkręcone rzęsy albo inaczej, Podkręcający tusz do rzęs- tak poprostu! Rzuccie jakiąś propozycją........:)

Gość proste ja druty
ooooj NAWE NIEWIESZ JAK cI ZAZDROSZCZĘ TAKICH RZĘSEK!!!!!!!!!! jA ZAWSZE ZACHWYCAM SIĘ TYMI PIĘKNYMI WACHLARZAMI U KRÓWEK , GDYBYM TAK MOGLA SIE Z NIMI ZAMIENIC HIHI A CENA TEGO TUSZKU, TAKI MNIEJ WIECEJ????

Gość proste ja druty
a COŚ Z BOURJOISa będzie OK? jak tam te tusze sie maja w waszych opiniach? DWE Lauder to tak powyzej stówki chyba nizej nie schodzi, sprawdzalam

Gość proste jak druty
No i stanelo............................ nic sie nie dowiem chyba............... :( :( :(

Gość trwała
jestem jestem! Nie martw się Ty pewnie masz ładniejsze włosy,nóżki itd ode mnie:).Co do ceny to napewno powyżej 100 niestety dokładnie nie wiem bo dostałam od mamusi:)

Gość trwała
up:)