Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diewoczka

czy to ma jakieś znaczenie?

Polecane posty

Gość diewoczka

hm mam troche dziwne pytanie. mam znajomego.. przez jakis czas cos nas laczylo. obecnie nadal sie kumplujemy. ostatnio wyciagnal mnie na basen. siedzac w jacuzzi zaczal mi masowac stopy, ja oparlam nogi o jego i tak siedzielismy na przeciwko siebie. ten gest mnie bardzo zaskoczyl i zastanawiam sie czy to jest po prostu normalne skoro cos nas laczylo czy on probowal w jakis sposob znow nawiazac kontakt jaki wczesniej mielismy...? ehh pewnie cos sobie tylko wymyslam ;P a moze nie?

Gość diewoczka
up

Gość diewoczka
wlasnie tez tak pomyslalam ale troche tak dziwnie, skoro bylo minelo a [potem normalnie sie kumplowalismy a teraz takie cos.. zadne z nas nic nie powie tylko takie zachowanie..

Gość diewoczka
kurcze skoro tak to czemu akurat stopami sie zajal? i nic wiecej przeciez mial okazje. pozniej wybralismy sie na przejazdzke, siedzielismy i gadalismy. byl tylko ten masaz i pozniej jeszcze wspomnial o tym ze marzy o masazu plecow ale jakos nie pomyslalam o tym powaznie i zbagatelizowalam to.

Gość diewoczka
moze i mialam. ale ja na pewno bym tego nie zainicjowala.

Gość diewoczka
przeciez pytalam czy mam ten masaz stop odczytywac jako jego ochote na cos wiecej a nie mialam zamiaru sie dowiadywac czego ja chce bo wiem to.

jesli to mezczyzna to zawsze, zawsze :) a tka na marginesie sie zastanawiam czy moze nie powinnas pojsc z tym mezczyzna na tomografie mozgu, moze by pokazala co mysli?

Gość diewoczka
ta ostatnia rada bardzo mi pomogla. wrecz nie moge wyjsc z podziwu