Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naala

Co zrobić, jeśli facet wstydzi się iść do lekarza??

Polecane posty

Gość naala

Mój mąż miewa czasami problemy hmm, łóżkowe, a w zasadzie z erekcją. Bardzo go to stresuje, zaczął unikać zbliżeń, podejrzewam się że się boi, że coś mu nie wyjdzie..; A mnie brakuje seksu! Kiedy zasugerowałam, żeby poszedł do lekarza, zareagował agresywnie, że go stresuję, że jest po prostu zmęczony itd. Co mam zrobić, żeby go zachęcić?? Przecież nie pójdę za niego... Grrr... poradźcie, bo już zaczynam usychać.

Gość kataryna1975
a ile on ma lat? zreszta ile by nie mial, to nie wstyd jest miec problemy, ale wstyd ich nie rozwiazywac, zwlaszcza jak mozna, nie? sorry, ale twoj maz zachowuje sie jak przedszkolak.

Gość joginka22
A może naprawdę jest przepracowany?

Gość kotka222
moze ma kochanke i dlatego?

Gość naala
Kochanka odpada na bank, nie mam co do tego podejrzeń, zwłaszcza przy tym problemie. On mnie nie odrzuca, tylko zdarza się, że mu nie wychodzi w łózku. Po każdej takiej porażce zamyka się na trochę w sobie i musze się długo starac, żeby go znowu zachęcić do igraszek :( @kataryna - 44 lata ma, nie wiem, z czego wynika jego problem, pojawił się dosyć nagle... Fakt, jest ostatnio mocno przepracowany, ale chyba i tak powinien iść do lekarza, prawda? Jesli ta sytuacja utrzymuje się już pół roku... Nie że w ogóle się nie kochamy, ale to już nie jest to samo, co kiedyś...

Gość CarlaX
no to co Tty chcesz!! jak ma 44 lata, to chyba moze juz byćz nim gożej. bądź realistkA, NO PROSZE CIE.

Gość zamknij się
Zwłaszcza, że wypowiadasz się w sprawach, o których nie masz pojęcia, dziecino. Facet nali jest w sile wieku, ale w stresie problemy może mieć każdy, to przejściowe, młodszym też się zdarza. Nala, zaprowadź męża na "Złoty Środek" do kina, to komedia Olafa Lubaszenki nowa, jest tam motyw z polską viagrą, jedna z postaci bierze to non stop, jest happy, bzyka na prawo i lewo, i takie powinno być podejście!! Na Zachodzie nikt już się nie wstydzi wspomagaczy, bo one są po to, żeby było fajniej, to naturalne że jak jest problem to się bierze takie specyfiki. Jak mąż nie ma nadciśnienia, to może śmiało brać Maxigrę. A i jeszcze jedno - dla mojego kiedyś też latałam po recepty na to, bo się biedak wstydził :) Oni już tacy są chyba, chociaż imho wstydzić się czego nie ma. Teraz się wspomoże, a jak stresy miną, nie będzie potrzeby wspomagania, chyba że będzieci chcieli urządzić jakąś całonocną zabawę ;) Pozdrówki!!

Gość keira.najtli
widziałam ten film, fajne skecze Kabaretu Moralnejgo Niepokoju. a meza do lekarza i juz.

spróbuj żeby cebule zjadł przynajmniej na mnie to działa jak w południe cebule zjem przynajmniej pół średnie cebuli to wieczorem strasznie mi się chce a zwłaszcza jak zobaczę goliznę

Gość frosta
na pewno ma nadcisnienie w tym wieku powinien sie przebadac isc do kardiologa ! jestem przekonana ze cos ze strony serca mu dolega nigdy ci o tym nie powie.

Gość niech zrobi podstawowe badania
morfologia, glukoza we krwi, niech zbada ciśnienie przyczyną może być stres, przemęczenie, leki kup mu preparat witaminowy dla mężczyzn Androwvit oraz preparat wspomagający erekcję Penigra, może sam fakt że bierze coś na wspomaganie podbuduje go psychicznie i nie będzie problemów Androvit to zestaw witamin oraz mikroelementów, zapobiega problemom z prostatą

Gość a może jeszcze jakies odstreso
moze wyjedźcie gdzieś, odpocznijcie lub zrelekasujecie sie w domu? Wspólna kąpiel, masaż itd. Badania by sie przydały, nie musi od razu mówić że to o to chodzi lekarzowi, ale niech badania zrobi. Witaminy tez beda ok. Może jakies afrodyzjaki?

Gość kup mu maxigre
jak się wstydzi, idź sama do lekarza i poproś o receptę, na pewno Ci wypisze. skoro mówi że jest przepracowany, to zapewne tak jest... w ogole mam wrazenie, że faceci to jakiś delikatniejszy gatunek. ja po powrocie z pracy mam siłe posprzątać, wyjść z psem, a wieczorem się pobawić ;) a mój facet wraca po 8 godz pracy i taaaaki zmęczony.... nie że ściemnia, bo widze to zmęczenie. stres jeszcze dużo robi, unfortunately. długofalowo to powinien może zmienić nastawienie do pracy, wyluzować, zacząć spać ile trzeba itd., a na zaś to zainwestuj w Maxigrę, to sprawdzony sposób :P:P

Gość i jeszcze jedno
zastanów się może, czy nie trzeba by jakoś uwatrakcyjnić waszego życia w łózeczku :) ? może zaskocz go czymś, rzuć się na niego od razu jak wróci do domu, uracz jakąś bezinteresowną przyjemnością ;) jest jeszcze opcja, zę moze on nie jest do końca zadowolony z seksu, a nie chce ci o tym powiedzieć, żeby nie sprawić przyktrości.

Gość przyczyn może być wiele
najczęstszą przyczyną jest podwyższony cholesterol, początki miażdżycy, zaburzenia krążenia nie ciągnij go na siłę do urologa czy seksuologa, niech zrobi badania kontrolne w ramach profilaktyki, ogólna morfologia krwi, poziom cukru i koniecznie poziom cholesterolu, niech zmierzy ciśnienie, ewentualnie można zbadać poziom testosteronu daj mu odpocząć, nie naciskaj na seks, wzbogać dietę o afodyzjaki, owoce morza, warzywa, owoce, mniej kawy i alkoholu więcej ruchu, namów go na aktywny wypoczynek, spacery, basen, rower, jazda konna, cokolwiek co lubicie jakiś zestaw witamin nie zaszkodzi, ale nie kupuj mu nic dla facetów, bo się obrazi, ale coś zwykłaego np. Vitaral, Centrum

Gość dlaczego ma sie obrazic
faceci juz zmienili podejscie do takich lekow jak Maxigra, no sorry, ktos wczesniej pisal, ze nawet w filmie pokazuja, jak Lubaszenko tego uzywa i jest zadowolony, to juz nie jest temat tabu. afrodyzjaki moga dzialac na potencje, nie na erekcje, trzeba umiec rozrozniac te dwie sprawy. a preparaty witaminowe, dieta itd owszem, dzialaja, ale jak sie kontynuuje to miesiacami. ja tam wole szybki efekt.

Gość przyczyn może być wiele
a nie lepiej najpierw ustalić przyczynę ???? co pomoże Maxigra jak facet ma np. miażdżycę ? najpierw trzeba wykluczyć fizyczne dolegliwości, a dopiero potem Maxigra

Gość naala
Cześć dziewczyny! Matko, ile odpowiedzi, nie spodziewałam się, że tak odpiszecie :) Dzięki! Mój mąż nie ma miażdżycy, jest w stu procentach zdrowy, poza tym felerem z erekcją, który mu się ostatnio zdarza :/ Przetrawiłam Wasze odpowiedzi i postanowiłam zadziałać na kilka sposobów - lepiej go karmić, próbować namówić żeby się odstresował, no i faktycznie, wprowadzić jakieś innowacje w łóżku... Może to podziała? A Maxigrę i tak mu chyba zdobędę, wydaje mi się, że jak już zażyje i wszystko się uda, to nabierze małż mój pewności siebie (coś mi się wydaje, że on się trochę zablokował po niepowodzeniach :/)... Ech. Błagam, trzymajcie za mnie kciuki, żeby mi się udało to wszystko :/