Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ico teraz ehh

no i co ja mam teraz zrobic???

Polecane posty

Gość ico teraz ehh

witam... chcialabym was prosic o zdanie bo ja chyba nie patrze na to obiektywnie...wiec mam chlopaka jestesmy razem troche ponad 4 lata. od jakis 3 ma problem. otoz znalazl gre w ktora non stop gral. dopoki nie mieszkalismy razem nie bylo zle ale jakies 1,5 roku temu jak zamieszkalismy razem zaczal mnie wlasciwie ignorowac i caly czas gral. potem wciagnal w to mnie ale ja to traktowalam jako rozrywke, jako zabicie nudy... w koncu miedzy nami zaczelo byc tragicznie po prostu. oboje stwierdzilismy przestajemy w to grac i spedzamy wiecej czasu razem. ja oczywiscie nie odczulam braku siedzenia przed kompem ale on... zaczal wyszukiwacm inne gierki chociaz nie siedzial przed nimi tyle czasu. po pewnym czasie dowiedzialam sie ze dalej gra w ta glupkowata gierke z ktorej niby zrezygnowalismy... 2 razy mnie w tej kwesti oklamal dalam mu szanse a dzis... dowiaduje sie znowu o tym. wczesniej obiecywal ze nie gra i nie bedzie a dzis znow odkrylam klamstwo.. i nie wiem co robic. nie chodzi mi o glupia gre ale o umowe o obietnice o oszukiwanie mnie... on jest uzalezniony i to pozadnie teraz to widze:(

Gość ico teraz ehh
poza tym jest czuly itd, wiem ze mnie kocha i niby lepsze siedzenie w domu przed kompem niz wloczenie sie i chlanie zdradzanie itd... ale jak ja mam mu ufac?

a to juz jest choroba i sama sobie z tym nie poradzisz. to jest silniejsze od jego obietnic, jak kazdy nalog zreszta

Gość ico teraz ehh
o to ze nie wiem co mam zrobic, wiadomo kocham go ale nie chce byc wiecznie oklamywana. niby blahostka, ale on jest cholernie uzalezniony

Gość ico teraz ehh
lavita wiem ze to jest choroba ale on nie da sobie tego wytlumaczyc

Nie kumam co ma zaufanie do nalogiu. Albo rozpatrywanie ktory nalog jest lepszy a ktory gorszy, alkoholizm, gry komputerowe, hazard, narkotyki - liczy sie jakos zycia i skutki dla wiezi

Gość ico teraz ehh
man... niby tak, ale on nie da sobie wytlumaczyc ze jest nalogowcem... niestety, i przez to mnie oklamuje. a jesli oklamuje to jednak zaufanie zostaje nadszarpniete

Kobiety mnie przerazaja. Gdzie tutaj oklamywanie albo budowanie zaufania? Przeciez wszystko jest jasne, jawne, odkryte. Jakies to pokrecone psychicznie jest.

Gość ico teraz ehh
to moze prosze doradz mi co mam zrobic? durna jestem kocham go i nie wiem co zrobic, jak go przekonac ze to nalog itd

Pewnie ze poradze ale co? Z nalogiem to trudna sprawa. Albo akceptujesz albo nie. Ty akceptujesz wiec czego oczekujesz? W tej chwili tylko zle sie z tym czujesz ale z tego niewiele wynika. Chyba zdajesz sobie sprawe ze terapia odwykowa jest i trudna i "kosztowna"?

Gość ico teraz ehh
wiem ale jak nie akceptowalam to i tak posunal sie do klamstwa i gral... wiec chyba zostaje jedno wyjscie... terapia wstrzasowa choc watpie ze to pomoze. wiem ze mnie kocha ale raczej woli kompa:( ehh same problemy

Gość ico teraz ehh
a najbardziej boli mnie to ze klamal w zywe oczy bez zajakniecia. ze zawarl umowe o porzuceniu tej gry razem ze mna, ta decyzja byla podjeta wspolnie zeby ratowac zwiqzek a tu co?:(

Nie pozostaje Ci nic innego jak pogodzenie sie ze swoim tragicznym i niezmiennym losem

Gość ico teraz ehh
nie wole nie podawac tytulu. ale uzaleznila go cholernie i on tego nie zauwaza

Gość ico teraz ehh
taaa na pewno karcianka:D

Znawco, sa karcianki kolekcjnerskie np. MTG, to sie nnigdy nie nudzi i uzaleznia, taka natura kart. MMORPEGI predze czy pozniej sie nudza i jakbys pogral z dziewczyna?

Gość ico teraz ehh
nie cs:D

Gość frufru
LineAge, WarHAmmer albo Travian :)

Gość frufru
albo Tibia, ale wtedy bym na Twoim miejscu rzucila faceta... :)

Gość ico teraz ehh
nic co wymieniliscie:D chcialam rad ale wy sie przekrzykujecie w tytulach gier:D to moze juz pojde stad:D

Gość mijan
pewnie Travian - sama jestem od niego uzalezniona ;)