Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekkkkkkkkkkkk

Kochanka mnie szantazuje,co robic?

Polecane posty

Gość marekkkkkkkkkkkk

sprawa wyglada tak,jestem zonaty,poznalem w klubie laseczke,zdjalem obraczke,zbajerowalem ja,spotykalismy sie kilka miesiecy,miala moj lewy nr telefonu,powiedzialem jej ze mieszkam chwilowo u kumpla i spotykalismy sie u niej.A ta suka dowiedziala sie jakos gdzie mieszkam,jak sie nazywam,gdzie jest moja firma w ktorej pracuje razem z zona.Szantazuje mnie,ze jak jej nie wysle przekazem pocztowym 3 tys to wydrukuje wszystkie maile,rozmowy na gg i zaniesie to mojej zonie,jest wsciekla ze tak ja zrobilem w konie i wierze ze jest w stanie to zrobic. Co robic??To nie prowokacja,naprawde mam problem:(

Gość marekkkkkkkkkkkk
pisze te prowokacje średnio raz w miesiące bo lubie czytać texty wściekłych bab :-D

Gość wwwwwedccc
I dobrze Ci tak. Mysliśz, ze komus bedzie zal Ciebie? żal mi jej, że chce tak śmiesznie małe pieniadze. Nie ceni się dziewczyna.

Gość marekkkkkkkkkkkk
ten drugi wpis to nie ja,naprawde to nie prowokacja,jak zglosze na policje to zona sie dowie.

Gość marekkkkkkkkkkkk
stanął mi :-D

Gość to ja to ja too ja
Z tego co piszesz to z żoną udanego pożycia nie miałeś jak szukałeś przygód gdzieś indziej.Wiec co Ci szkodzi,że sie zona dowie?Trzeba było wczesniej pomyslec

Gość osz ty dziwkarzu jebanyyyyyy
to jest wyjątkowo głupia dziewczyna że tylko 3 tyś chce. Za takie kłamstwo skurwysynu powinieneś zabulić jej ze 50 000 zł !!!!!!!!!!! Niech cie skurwysynu dorwe to cie za jaja kurwo powiesze bo nam facetom opinie pogarszasz ćwoku !

Gość vcbbc
A wczoraj byl wątek, i męzatki pisaly, jak to fajnie miec kochanka. Alez wy jestescie pojebane.

Gość IDEALNA KARA
za perfidną zdradę :)

Gość chce tylko trzy tys
? marna prowokacja

Gość chce tylko trzy tys
chyba ze ta twoja firma to kiosk ruchu wielkości tojtoja w którym siedzicie na zmianę z żoną. ale wtedy nie wiem coś ty wyrwał? 50-latkę w restauracji dworcowej???

Gość DOBRZE CI TAK
spotkała cie kara za nieuczciwość

Gość o retyyyyyyyyyyyy
tylko 3 tyś chce??? jakies tanie babsko.....

Gość surykatka na Hawajach
A maile masz podpisane z imienia i nazwiska ? Kiepskie ma dowody. Rów nie dobrze ja mogę sobie założyć lipną skrzynkę mailową, znaleźć jelenia - prezesa o imieniu, powiedzmy ... Marek, pośledzić, powysyłać od siebie do siebie namiętną korespondencję, potem wydrukować i szantażować gościa

Gość noooooooooooo
i dobrze ci dupku,jak się myśli fujarą to zbiera się żniwa,oby wydoiła cię na maxa i żona i kochanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wazne kto zdradza, cyz facet czy kobieta. Zdrada to zdrada. 3 tys. to nie tak duzo jak masz firme, to w czym problem? Ciesz sie ze wiecej nie chciala.

Gość bbbbbbbbeeeee
powiesić się za kutasa!

Gość marekkkkkkkkkkkk
to malolata,ma 19 lat,dlatego chce tylko 3 tys,zaplacic jej?a jak bedzie chciala wiecej?co za suka!!! Powiedzialem jej ze po rozwodzie jestem

Gość nie myślałeś
co robiłeś,rób jak uważasz,szkoda żony tylko dla patałacha!

Gość marekkkkkkkkkkkk
w mailach wysylalem jej swoje rozne zdjecia z wakacji,na nich widac ze to ja,ale kretyn ze mnie!!!!

A co jej z tego przyjdzie ? Nie dostanie kasy. A jak da jej te 3 koła to za miesiąc "poprosi" o 5, a za trzy o 15 ... Uciąć temat, to powiedzieć zonie. Samemu. Albo powiedzieć kochance - "rób co chcesz, ja już powiedziałem żonie"

Swoją drogą, głupek jesteś - wiadomo, że taki 19 letni szczaw to nie jest dobry materiał na kochankę, bo jest niestabilny :P, ale jak się chciało zamoczyć w wąskiej to się będzie płacić ... tak, czy owak

No raczej jest spora szansa, że trafisz na żonatego, albo kawalera z odzysku, ewentualnie kawalera saute :D Tak źle i tak niedobrze. Z żonatym problem - widzimy jaki Kawaler z odzysku - coś z nim musi być nie halo, skoro wrócił na łono wolności Kawaler saute - jeszcze gorzej, skoro go żadna do tej pory nie chciała, znaczy trzeba uważać, bo może psychopata :D

Gość panda25
suka dlatego,bo Ty kawal huja,mezczyzni sami nas chodujecie:) trzeba bylo nie krzywdzic malolaty stary a glupi wylatales sie a teraz wracasz jak pies do zagrody,bo tam bezpiecznie a sapdaj na bamus jestes pizda nie chlop oby sie wszystko wydalo