Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekkkkkkkkkkkk

Kochanka mnie szantazuje,co robic?

Polecane posty

Gość skyler_
walnij ją młotkiem w łeb, potem do wora i do rzeki

Ja raz wlasnie trafilam na takiego niby nie zonatego i nie rozwiedzionego... A przynajmniej tak mi mowil, zaczelam miec watpliwosci czytajac ten watek ;) Mial 34 lata, troche duzo jak na kawalera.

Gość surykatka na Hawajach
Mieć a nie mieć, po ulicy nie chadza :D a małolata co to "choduje" - taaa, wykorzystał biedaczkę, pedofil prawie :D jak znam życie, sama sie podłozyła :-0

Gość i dalej...
czym się podniecacie??? ściema jak nic hehehhe jak to macie??? 0/10??? laik rozpozna bleff ;)

Gość Kondziuuuuuuuuuuuu
powinienes napisac tak: sprawa wyglada tak: jestem glupim hujem,niewiem czego chce,w mojej glowie tylko kasa,myslalem,ze jak wsadze mlodej w cipe to poczuje sie jak w niebie,ale cipa jak cipa teraz mam problem,bo stara cipa moze dowiedziec sie o mlodej i gdzie ja bede moczyl tego fiutka? zawsze byla stara pod reka a teraz bede sie bujal po lokalach i wsadzal w mlode pojemniki na sperme,zeby sobie ulzyc,pomozcie jak dalej zyc? mam straszny problem hehe tu nie chodzi o uczucia tylko o moczenie fiutka,przeciez ten gosc zony nigdy nie kochal

Gość i dalej...
Kondziuuuuuuuuuuu święta racja jesli to prawda , chociaz wątpie, to palant jakich mało:D

Gość alksou
surykatka na Hawajach --------------------podlozyla sie moze,ale ona nie wiedziala,ze zonatemu

Gość alksou
obraczke to se powinien teraz na fiutka zalozyc

Gość marekkkkkkkkkkkk
To naprawde nie sciema.Nie docenilem tej glupiej suki,nie wiem jak ona sie dowiedziala wszystkiego ale sie dowiedziala!! Tak naprawde to ona nawet mnie nie szantazuje,powiedziala ze jest zla i powie zonie no chyba ze jej dam w prezencie kase na otarcie lez to zapomni.Dala mi czas o konca miesiaca.Nigdzie nie mam tego na pismie ani nagranego.Powiedziala,ze drugi raz nie poprosi i decyzja nalezy do mnie.Padaka!!!!!!

Gość marekkkkkkkkkkkk
tylko dlaczego ta kretynka chce te 3 tys. akurat przekazem pocztowym ? Przecież moge jej dac w łapę

Oj, to faktycznie, zostaje Ci tylko poderznac gardlo i zakopac. Allbo zatopic latwiej, bo zeby zakopac to trzeba miec troche sily fizycznej zeby w ogole taki dol wykopac.

Gość surykatka na Hawajach
przekazem chce ? :classic_cool:

Gość Nie mając między
Siedzę już na kafe parę lat.I zawsze zadziwia mnie głupota takich ludzi.Wiadomo,że romans prędzej czy później się wyda.Rozpadają się rodziny,potem ludzie zakładają durne topiki,że żałują,chcą wrócić do męża/żony.Nosz k.u.r.w.a mać.Trzeba było wcześniej o tym pomyśleć.To zjawisko nie powstało wczoraj-ono istnieje odkąd istnieje ludzkość i zawsze to był problem.Czy wy ludzie naprawdę nie potraficie uczyć się na błędach innych ludzi?

Gość marekkkkkkkkkkkk
chce przekazem bo nie ma konta w banku i powiedziala ze nie chce mnie wiecej widziec,a jak zona sie dowie to strace duzo wiecej finansowo tez

Gość koacjankaaaaaaaaaaaaa
ciesz sie ze 3 tysie tylko chce

dlaczego Ty kopulowałeś z suką.... to zoofilia zboku... a inna sprawa, to jakim cudem suka potrafi pisać i gadać fujjjj 3 tysiące to malutko, zapłać, to tylko na suchą karmę wystarczy... i módl się, by suka nie zaciążyła.... bo wtedy animalse się do ciebie przyczepią za mutację genetyczne złamasie

Gość bllllleeeeee
Potraktowałeś ja jak dziwkę to teraz płać jak dziwce i ciesz się, że tak mało chce. Nadmiernie nie śmigana - 100 za dzień * kilka miesięcy - myślałeś, że dostaniesz coś za darmo? Frajer!!!!! :P

Gość Lakoniczny Edward
Nie mając między -> masz tylko częściowo rację... Faktycznie, źle zorganizowany i poprowadzony skok w bok kończy się przeważnie zdemaskowaniem. Ale jeśli obie strony (kochanek i kochanka) ułożą to wszystko rzetelnie, to może to spokojnie trwać latami i nic się nie wyda. Trzeba oczywiście przestrzegać kilku zasad: 1) kochanka/kochanek nie powinien pochodzić z grona bliskich znajomych. Najlepiej by było to zupełnie obca żonie/mężowi osoba. Idealnie - z innego miasta, do którego mamy możliwość wyskoczenia czasem w ramach delegacji służbowej :classic_cool: 2) nie zostawiać śladów - żadnych maili, smsków, płatności kartą. Czyszczenie tych śladów na bieżąco bywa żmudne, ale jest bezcenne. 3) nie przywiązywać się do siebie - elementem spajającym powinien być seks a nie osobowość. Gdy para kochanków nagle woli pójść do kina albo spędzić ze sobą cały dzień, rozmawiając o tym i owym - jest to sygnał ostrzegawczy. Oczywiście nie sugeruję, aby pieprzyć się bez słowa i natychmiast wychodzić... ale proporcje muszą być zdrowe - żandego przywiązywania się, bo stąd już krok do utraty kontroli nad emocjami i uczuciami. 4) kontrola nad swoimi uczuciami w stosunku do żony/męża. Nigdy nie sugerować (np: podczas kłótni), że "w zasadzie to możesz sobie spać w drugim pokoju, ja sobie radzę..." itp. Gdy padnie pytanie wprost czy nie wprost o kochanka/kochankę - zaprzeczać z absolutną pewnością siebie, bez zmrużenia powiek. Przynajmniej w 50% przypadków takie pytanie nie opierają się na dowodach czy choćby poszlakach - lecz na intuicji lub zwykłym zapuszczaniu sond próbnych. Nie warto dać się zaskoczyć. A zatem - można długo i bezpiecznie, ale z głową!

Gość Lalande2125
Intrygujesz mnie, Edziu :-D

Gość masz rację Edziu
wszystko co napisałeś latami robił mąż i grało cudnie, nic nie zauważyłam aż do czasu gdy ktoś mnie nie oczarował i pomyślałam cholerka wszystko stracę, bo nie mam zamiaru grać komedii i chcę rozwodu, nawet z mojej winy i wtedy przeczytałam coś takiego jak Twoja wypowiedz i wzięłam detektywa, a ten mnie zaskoczył informacjami moje wyrzuty sumienia ulotniły się jak kamfora i oskubałam byłego męża jak kaczkę wyszłam ponownie za mąż i wiem jak sprawdzać faceta, dziękuję Edziu!

Gość Lakoniczny Edward
Nie ma sprawy :classic_cool: Zwróć jednak uwagę, że gdyby nie Twoje oczarowanie, mąż zdradzałby Cię w najlepsze jeszcze długo. To tylko dowodzi wysokiej skuteczności stosowania opisanych przeze mnie zasad. Ale gwarancji 100% oczywiście nie ma (bo nigdy i nigdzie jej nie ma, za chwilę mogę umrzeć na zawał). Jeśli jakaś wyjątkowo podejrzliwa żona wykaże odpowiednio dużo determinacji, to oczywiście dojdzie po nitce do kłębka. Z pomocą detektywa lub bez. Ale to są stosunkowo nieliczne przypadki, 5%... może 10%. W pozostałych zdradzane osoby zadowalają się tym, że nic podejrzanego się nie dzieje i zapewnieniami o miłości i wierności.

Gość BikiniKill
i po Ci to wszystko było

Gość plusikl
suka kretynka a ty kimże jestes cienki bolku? no kim dziewczyan ma racje tylko z 3000tys powinna chciec a nie 3 tys ty kłamco jeden fij splunac tylko na ciebie i zdeptac

Gość plusikl
a żonie i tak i tak powinna powiedziec bo czego kobieta ma życ z takim oszustem jak ty

Gość dlatego chce przekazem
zeby miec dowody na to ze otrzymala hajs od ciebie... jakbys jej dal w lape to dowodow by nie miala. a tak to bedzie mogla ddalej cie szantazowac :) ze pokaze zonie ze jej pieniadze dales...

Gość plusikl
inteligenta z niej dziewczyna

Gość gtyu
za błędy się płaci hahahahahhahahaahaha

PAMIĘTAJ !!! JEST TAKIE COŚ JAK SPRAWIEDLIWOŚĆ !!! Nigdy nie rób tego czego sam byś nie chciał odczuć na własnym ciele. Pomyśl sobie teraz nie o kochance tylko o swojej żonie, co ona teraz czuje, chciałbyś tak? Dziwisz się kochance? Została oszukana Jak byś sie czuł oszukany? Wypij teraz piwko którego naważyłeś... nie wiem tylko czy możesz bo wydaje się że jesteś takim małym głupiutkim bobaskiem żałosny....na maxa