Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewicy

Czy są jeszcze porządne dziewczyny po 22 roku życia ?

Polecane posty

Gość dymiaca czaszka
smieszni sa mezczyzni mowiacy o dziewictwie znajomych kobiet:) za 20 lat tez bede dziewica, a co:)

Gość twenty two
mma propozycję nie do odrzucenia "prwiczek i kropka " na stos płonący!!!!!!!!!!! nie ze wzgędu ze jest "czysty" ale za że jest nudny jak falki z olejem.... wymiekam gdy widzę literki pisane prze niego....

Gość dodunia 22
do mirabelka cos tam śmieszna jestes. co ty sie tak tych swoich kolezanek uczepilas? moze sama jestes jedna z nich tzn typ cnotek, kujonek i pasztecikow:D:D:D

Gość z opisu wynika ze to jakis
potwor musi byc :D

Gość dodunia 22
dobre:D:Dpewnie tak

Gość dymiaca czaszka
nie musi byc, a jest na pewno oto ja:) :) :)

a autor powinien sie udac na obserwacje psychiatryczne to powazne zaburzenia moga byc :D

Gość dymiaca czaszka
nie szkodzi pozniej powie,ze jest dziewica a facet i jej kolezanki beda pisac tutaj,ze znaja piekne dziewice

prawiczek juz ci kiedys psialem ze ty musisz z innym prawiczkiem dziewictwo stracic bo inaczej to nie masz szans jestes tak denerwujacy i wypisujesz takie pierdoly ze brak slow :D dla ciebie idealna druga polowa jest drugi prawiczek z tak zrytymi pogladami :D

Gość dodunia 22
nie ma ladnych dziewic po 22-25roku zycia-jedynie same pasztety i zakonnice. koniec, kropka-ja zdania na ten temat napewno nie zmienie. a zreszta czego tu sie wstydzic. jezeli sie kogos kocha to to normalne ze sie robi z ta osoba rozne rzeczy:)

nie ma ladnych dziewic po 22-25roku zycia-jedynie same pasztety i zakonnice. - i faceci ofermy :D

Gość dymiaca czaszka
ja odkrylam dla siebie wazna prawde zyciowa dobrze sie zakonserwuje za 30 lat oglosze sie dziewica:) zmienie nick na piekna dojrzala dziewica (czyt. ufo) i poderwe prawiczka 1987:)

Gość dodunia 22
facet ktory jest prawiczkiem po 13 roku zycia to po prostu...no nawet nie wiem jak to okreslic-ciapa, flaki z olejem czy cos w tym stylu:D:D

Gość mirabelkamirabelka
hehehe az mi Was zal :):):):):):) Tak jestem jedna z nich :) Nie wiem czy jestem super piekna, w kazdym badz razie bez falszywej skromosci moge stwierdzic, iz jestem ladna. Do mensy pustakow rowniez raczej nie biora :P Studiuję bardzo ciekawy kierunek, jedyny w Polsce. Jakoze liczba studentow to 9 tak więc, nie bedę mówić jaki to, z oczywistych powodów :) Mimo wszystko pozdrawiam wszystkie puszczalskie :) Jesli Wam taki tryb zycia odpowiada to spoko :) Ja zwyczajnie bedac taka osoba, traktujac swoje cialo jak kibel, za kazdym razem patrzac w lustro sama sobie naplulabym w twarz :) A Wy pocieszajcie sie dalej:P Tak, tak jestesmy glupimi pasztetami :P

a co w tym dziwnego, ze prawiczek chce dziewicy? - nie w tym problem tylko w tych glupotach ktore piszesz.

Gość dymiaca czaszka
co Ty Prawiczek na to? no chyba ze nie bedziesz prawiczkiem, bo jako dziewica nieprawiczka nie zechce poznasz mnie po dymie nad glowa:)

iz jestem ladna. Do mensy pustakow rowniez raczej - i skromna jeszcze jestes zapomnialas dodac :P

Gość dodunia 22
do dymiaca czaszka dobre:Dnapewno nadal bedzie prawiczkiem:D

Gość mirabelkamirabelka
sprecyzuj wypowiedz? Kto pisze te glupoty? W swojej pierwszej wypowiedzi pisalam o kolezankach poniewaz nie chcialam podawac przykladu swojej osoby. Niemniej jednak mam takie kolezanki, siostry. Pozdrawiam

Gość dodunia 22
jak ona jest ladna to ja jestem zakonnica hehe:D:D

Gość dymiaca czaszka
no to mirabelka ucz sie jeszcze 30 lat i nie miej czasu i ochoty na seks to zapolujemy razem na prawiczka:) a nazywanie 25latek uprawiajacych seks ze swoimi narzeczonymi puszczalskimi to juz powod do zakupienia beretu z antenka

Gość dodunia 22
mirabelka...nie wal sciemy-pisałaś o sobie:D hehehe no nie kazdy musi byc piekny:D:Dpasztety tez musza byc:D

Gość dymiaca czaszka
nie martw sie, Mirabelka jest tak szlachetna i uduchowiona,ze od razu sie zakochasz a ja sie pod nia podszyje zrobie sie na dziewice i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie tylko pamietaj ze jestem dziewica:) z blona dziewicza dla mezczyzna jest jak z Wordem- kiedy trzeba kopiuj wklej i jest:)

Gość dymiaca czaszka
Moj Ty Kropkowany Prawiczku w Mirabelki:)

a podobalem sie juz ladnym niedziewicom, wiec cos w sobie musze miec - chyba raczej jako obiekt badan sie podobales lub zgrywaly sie a ty nawet nie zauwazyles. z cala pewnoscia taka oferma z tak wypaczona psychika nikomu sie nie moze podobac 100%.pomysl nad specjalista.

Gość dymiaca czaszka
to super to mamy piekna Mirabelle Dodunia- zechcesz byc zakonnica? ja bede znow dziewica ktoras go zlapie:)

Gość dymiaca czaszka
nie no rocznik 87 to jeszcze nie taka prawiczkowa rewelacja 77 to by bylo cos:)

Gość dodunia 22
zakonnica...brzmi kuszaco:D:D

nawet jak go w trojke zlapiecie to i tak z sexu beda nici bo umrze ze strachu :D