Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babcia Marysia

Weszłam na chwile na czaterie

Polecane posty

Gość Babcia Marysia

w ciągu niecałych pięciu minut zostałam nazwana "kotkiem" i zapytano mnie czy interesują mnie wolne związki:O Szok, a jeszcze rok temu można tam było złapać chociaż miękką kluche z którą można było pogadać o pierdołach:O

Gość Kavvva
Daj spokój.. mi wystarczyło wejść na 2 min i już miałam 50 rozmów :o

Gość Babcia Marysia
Acha i jeszcze jeden facet podał mi swoje wymiary:169/60/17 przy czym to ostatnie to rozmiar penisa:D

Gość Babcia Marysia
Spodziewałam się miękkiej kluchy;) Kavvva a jaki miałas nick? Jakiś prowokujący?

Gość no moj ulubiony zestaw
z chaterii: ile masz lat opisz siebie lubisz sex wyslij fotke :P jacy oni załosni

Gość ppp7
przeciez to czat erotyczny, zatem nie ma się czemu dziwić.

Gość aguuuu25
A ja na czateri poznałam miłość mojego życia :)

Gość Kavvva
niski, chudy i ma małego, albo średniego jak kto woli :) A 60 w pasie, czy w brzuchu ?:P

Gość Kavvva
raz dałam sobie nick "onaaa" No to już mi pisali, że prowokujący bo to aaaa im się kojarzy z tym i tamtym. A jak dawałam zwyklejszy to też pisali.. większości nawet nie odpisywałam bo nie miałam jak. A zresztą i tak jak wchodze to góra na 10min bo prawdę mówiąc nuda tam jest i ciągle o tym samym nawijają :P

Gość Babcia Marysia
60 to pewnie kg niby erotyczny ale ma różne działy bez przesady kiedyś można było na nim znaleźć faceta nie zaczynającego zdania od "interesują cię wolne związki koteczku"

Gość demblombol
no moj ulubiony zestaw z chaterii: ile masz lat opisz siebie lubisz sex wyslij fotke jacy oni załosni Muszę to zapamiętać :P A gdzie jest ta czateria? ;)

onaaaaaaaaaa ja cie kojarze hihihi ,jakies flugi tam leciały i chyba o piecyka chodziło :P

Gość Babcia Marysia
znajdź w google;)

Gość Kavvva
jenyy, ale ten nick miałam chyba rok temu :P już dłuugo tam nie wchodze i jakoś nie mam zamiaru

ja tez :p weszłam 3 razy i zwątpiłam :0 a te pytania od napalonych kolesi :P zeby sie chociaz wysilali jakos ale oni jak w supermarkecie na tasmoe:) jak napisalam ze nie lubie seksu to juz sie przezucali na nastepna "ofiare' ich zalotów

przerzucali:P

Gość fghh
albo pisza :cze, ile latek,szukasz kogos,masz chlopaka hehe

Gość istotne pytanie
czateria wymiata. wystarczy, że się zaloguję, a już trzydzieści rozmów, każda o treści: cze, może cyberek? właśnie robię sobie dobrze. a wyślesz fotkę? jak roboty :D

Gość Babcia Marysia
W sumie to nawet dobrze, jak będę szukać przygodnego sexu to wiem gdzie mam zajrzeć:D tylko pomyślcie ile chorób się szerzy:classic_cool:

Gość oo to prawdaaaa
wielu tępaków. tym co piszą "jakie imie ile latek" itp. od razu pisze pierdoły i spławiam...dostałam wiele propozycji od sponsorów...raz od dziewczyny 22 letniej :o ale poznałam też 3 chłopaków bardziej do rzeczy - jeden codziennie do mnie smsy i zachowuje sie jakby był moim chłopakiem , a 2 pozostałych? z nimi mam ciekawy układ...niebanalne rozmowy...nawet nie wymienilismy sie fotkami

Gość lakakakasa
mnie wkurwia ze wchodzac na pokoj tematyczny i tak ciagle o seksie chca pisac niech siedza na tych seks pokojach i mnie nie wkurwiaja :O

Gość lakakakasa
ja raz mialam onaXX X-to rocznik moj i zaraz pytania: czy to obwod biustu/ tylka/ w pasie lub czy tyle mialam partnerow z wiekiem w sensie wiekiem nie rocznikiem jeden tylko spytal