Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xXHellsingxX

Moja starszne zazrdosna dziweczyna

Polecane posty

Gość xXHellsingxX

Hej! Proszę o radę... Mam cudowną dziewczynę, piękna, mądra, wspaniała jesteśmy razem już półtora roku... Trafiłem na swój ideał, ale jest problem... Kilka lat temu miałem dziewczynę kochałem ją ale rozstaliśmy się bo okazała się dosłownie dziwką.... Nie wierzyłem na początku, że mnie zdradzała ale pewnego dnia miałem wypadek dobił do mnie pijany kierowca w efekcie dziś jestem niepełnosprawny miałem złamany kręgosłup.. jednym słowem masakra. Kiedy leżałem w szpitalu mój najlepszy przyjaciel powiedział mi że ona zdradziła mnie na imprezie z kilkoma chłopakami.... Wyzwałem go od najgorszych to nie mogło być prawda przecież była u mnie co dziennie.. Kiedy wyszedłem ze szpitala dowiedziałem sie o wszystkim że puszczała się na lewo i prawo.... rozstaliśmy się cierpiałem strasznie długo i po kilku latach pojawiła sie moja obecna dziewczyna.... Zaakceptowała mnie jako faceta przykłótego do wózka i pokochała. Musze dodać, że bardzo trudno było jej sie do mnie zbliżyć nie z powodu mojego kalectwa ale też przeżyła ogromne rozczarowanie miłosne. Zakochaliśmy się w sobie nie wyobrażam sobie życia bez niej. Nie dawno temu odezwała sie do mnie ta była dziewczyna, Kasią (moją obecną) to naprawdę wkurzyło i teraz jest wręcz nie do zniesienia wystarczy jeden sms ze strony tamtej to nie gada ze mną tydzień. Ciągle płacze nie chce sie dac dotknąć pocałować... Strasznie mnie to boli. Kocham ja nad życie i może być pewna że ja jej nie opuszczę ale ona nie wierzy w moja miłość co ja mam robić?

Gość zady i walety
Ooooo, rozpisales sie niepotrzebnie

na co ci ta byla? skoro kochasz obecna, to chyba zalezy ci bardziej na jej dobrym samopoczuciu niz na kontakcie z eks. co zrobic? zerwac wszelkie kontakty. definitywnie.

Gość dagmara123
Musisz jednak zerwac kontakt z byla dziewczyna bo napewno obecna jest dla ciebie wazniejsza .A tak na logike jak mozesz z tamta rozmawiak skoro okazala sie byc nie lojalna wobec ciebie ? pomysl co jest kto jest wazniejszy . a my kobiety juz takie jestesmy i koniec nie akceptujemy kolezanek przyjaciolek ( moze wyjatkowo ale zdaza sie raz na 100 ) a tym bardziej bylych dziewczyn .

Gość xXHellsingxX
Obojętnie chce pogadać prosze bardzo nie mam nic przeciw w sumie to tylko koleżanka... Nie wiem o co Kasi chodzi.

Gość dagmara123
Jak to o co jej chodzi ? NIE ROZUMIESZ ! Kocha cie i jest zazdrosna bardzo ranisz ja tymi rozmowami z byla wiec po co utrzymujesz z nia kontakt ?

"Obojętnie chce pogadać prosze bardzo nie mam nic przeciw w sumie to tylko koleżanka... " kolezanka??? traktujesz swoja ex,ktora b.kochales i b.Cie zranila jako kolezanke? Chyba sam nie wiewrzysz w to co myslisz,mowisz i teraz piszesz,ze TO TYLKO KOLEZANKA:O "Nie wiem o co Kasi chodzi." postaw sie w sytuacji Kaski i wtedy pomysl co takiego "najlepszego" wyprawiasz:O

Gość xXHellsingxX
To nie tak nie chce żeby była aż taka zazdrosna bo naprawde jak tamta sie odezwie to raz na ruski rok a Kaśka wkurza sie nawet o to jak miniemy sie na ulicy. Widzę że sie boi wiem że jest w cholerę zazdrosna i ciesze się z tego po części bo wiem że bardzo mnie kocha ale nie wytrzymuje tej niepewności i kontrole z jej strony

zastanawiam sie, czy jestes bardziej na umysle czy ciele uposledzony - z calym szacunkiem. teraz mam pewnosc, ze to prowo. w najgorszym stylu. :-o

Gość dagmara123
Tu ludzie maja prawdziwe klopoty a ty zawracasz dupe swoimi farmazonami ! moze mialo byc smiesznie ale nie wyszlo!!!

twoja dziewczyna nie jest strasznie zazdrosna, to TY jestes strasznie NIELOJALNY.nie badz naiwny ta stara ex nie jest toba zainteresowana ona che tylko namacic.uszanuj co masz dobrego i nie ryzykuj spokoju w zwiazku.samopoczucie twojej dziewczyny jest wazniejsze od glupich emocjonalnych gier.

Gość lostka
Co masz zrobic? Zadzwon do swojej bylej i powiedz jej, aby sie narzucala ze swoimi smsami czy telefonem, proste.