Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny bławatek_

Kobiety czy któraś z was ma problem z ruchami w pozycji gdy jesieście na górze?

Polecane posty

Gość czarny bławatek_

Mam 20 a kochajac się z moim facetem czuje jakbym miała z 50..Ruszam sie troche a potem jakoś nie wiem,nie mam siły,nie wiem jak to robic dobrze,albo bolą nogi albo ręce gdy się podpieram.A siedząc na nim i poruszajac sie w góre i w dół w ogole nie wychodzi:(Mówi ze mu przyjemnie,a mi sie chce płakać że on jest aktywniejszy i"odwala"całą robote eh

Gość anuuuulllkaaaa25
to twoj pierwszy facet? długo bzykacie się? kwestia wprawy. pogadaj z nim, ze chciałabyś to poprawić- na pewno ucieszy się i Ci pomoze o ile sam jest bardziej doświadczony. dla wzmocnienia miesni zacznij chodzic na siłownię, basen, cwiczyc, zacznij sę ruszac po prostu - widocznie kondycha ci siada.

mnie tez zawsze bola nogi:) albo mnie w biodrze walnie i koniec pozycji na jezdzca:) ale poki w biodrze mam spokoj, to daje z siebie, ile sie da.

Gość surykatka na Hawajach
W sumie dziwne - przecież w sexie jest taka adrenalina, że nawet jak zdzierasz kolana o welurową tapicerkę to czujesz ból dopiero po wszystkim :D

Gość czarny bławatek_
mi jest ciężko z szybkim tempie podnosić i opuszczać biodra... Studiuje na AWF-ie wiec powinnam nie mieć z tym problemów..dobija mnie to troche.Ostatnio sie popłakałam ze mi nie wychodzi.

Gość czarny bławatek_
Chcialabym sie ruszać szybko bo widze że Jemu jets wtedy przyjemniej a nie umiem po prostu

Gość czarny bławatek_
Wiem,że nie koniec przecież ale w innych pozycjach i tak on wszytsko robi,niby afcet chyba zawsze wiecej sie napracuje ze tak powiem..Mówi ze mu to nie porzeszkadza,mimo to chciałabym sie poprawic

Gość czarny bławatek_
No świetny świetny...:/ Ona miała racje,facet wkłada w seks wiecej wysiłku,on ma penisa i lepiej jemu się poruszać niz kobietom

autorko Twoj men moze sie ruszac zamiast Ciebie, a Ty po prostu nauczysz sie tego..nie mysl ze wychodzi Ci to zle ,tylko sie wczuj w wasz rytm ciała i samo to przyjdzie..Sprobuj ruszac sie nie w dol i góre tylko tajakbys sie slizgała na penisie od ciala partnera do jaderek..tylko scisnij miesnie pochwy na penisie..Mnie to bardziej rajcuje niz giora dół..:-)

jaras cwoku w pozycji na jezdzca facet tez moze sam wszystko robic:O tak durni jak ty powinni wszystko robic, my jestesmy paniami i my rzadzimy, a nie zakompleksione chloptasie tj ty:O

Krzciukiem nie denerwuj sie bo nie warto:-) Jarek ja nie larwa..larwka ze mnie:-P

taki napadek maly mialam, bo po tym co przeczytalalm sie fajka zakrztusilam przez tego grzmota:O

Gość czarny bławatek_
"lepiej jemu się poruszać niz kobietom" to, że samice to ociężałe stwory już wiemy... gdzie tu pisze ze móilam o pozycji na jeźdźca w tym momencie????????? :/ k.a mac nie cierpie takich chamów jak Ty:/

może warto poćwiczyć przysiady?? mięśnie się wzmocnią, kondycja polepszy, do tego uda zrobią się piękniejsze:) Grunt żeby regularnie, codziennie i stopniowo zwiększając serię, pogłębiając do podskoków. Skoro studiujesz na AWFie to nie problem dla Ciebie rozpoznać które partie mieśni trzeba wzmocnić w pierwszej kolejności:) Powodzenia:)

taaaa Germański kurwa, oprawca :-0 Tak, bardziej przód - tył niż góra-dół jeździłaś na koniu ? :classic_cool:

ty najpierw czytaj wyzej co dana osoba pisze, a pozniej wydziwiaj, ze sie nie ruszam. zreszta moja sprawa co odwalam w lozku. a ty w koncu dojedz do konca ta reka, bo caly ten jad tutaj wnosisz i tylko ludzi wkurwiasz

Jarosław wypier .... oddal się :classic_cool: Proponuję zignorować, bo paskudzi top

Gość czarny bławatek_
Od kiedy znam to forum zawsze na erotycznym muszą się znaleźć jakies cwele na prawde..żal

blawatek to tylko jarek wydziwia i wkurwia, oglnie ludzie sa tu porzadni:)

eee oni na każdym, tylko nicki zmieniają :P

jarek sam nieraz takie byka przywalisz, ze klekajcie narody, tak wiec odwal sie od niej i sobie poszukaj tematu zolwiach ninja:O

Gość czarny bławatek_
Chyba nie tylko on,znam to forum od paru lat i wiem co sie tu dzieje...Jarek jesteś chamem nic więcej,wysywaj sobie matkę albo koleżanki albo dziewczyne choć nie wiem czy taki ktos jak Ty ją w ogole ma.Fuck You that's all

Gość anulllkaaaa25
Jaruś wszystko obsra. Chodzi taki niedorób i wyładowuje się na forum, bo w życiu mu się nie ułożyło. Tacy też się zdarzają....Trudno się mówi ;pp 20 lat- to czas zdobywania doświadczenia, więc nie wiem czemu Jarek ją wyzywasz od kłod...Mało dziewczyn rodzi się boginiami seksu. Co więcej w naszym kraju seks jest tematem tabu- jak byłam mlodsza zwykły wstyd mnie paraliżował. Dopiero po jakimś czasie się oswoiłam i pokazałam na co mnie stac. ;pp A rada dla autorki- ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć. I niekoniecznie z chlopakiem ;p Słyszałam o takiej metodzie: Bierzez jakąś poduchę, wałek pod nogi, czy coś o co będziesz mogła się ocierać i jedziesz ;p Najlepsze rezultaty są kiedy masz duzo lustro i mozesz zobaczyć jak to wygląda ;p i nanosić korekty. Czy metoda skuteczna- nie wiem. Moze warto spróbować.