Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny bławatek_

Kobiety czy któraś z was ma problem z ruchami w pozycji gdy jesieście na górze?

Polecane posty

az tak cieakwy ne jestes, zebym zapamietywala okreslone slowa. ale nieraz az rece cycki opadaja, jak sie widzi takiego grzmota, ktory nie dosc, ze sam byki wali, to jeszcze poucza:O

Gość czarny bławatek_
anulllkaaaa25 ;)dzięki,faktycznie fajany sposób na trening.Jak to mówią trening czyni mistrza:]ale jakoś o tym nie pomyślałam.Pozdrawiam porządne fajne kobietki ;*

Gość koniokrattt
LUDZIEEE znowu mi się śniło, ze waliłem w dupe Jaarciaaaaaa. Obudziłem się ze wzwodem i zwaliłem sobie koniaaaaaa cały czas myśląc o zarośniętej powiece Jarkaaa. MIałam przed oczyma obraz jego oka w mojej spermie.... Jarek- CALL ME BABY

Gość anulllkaaaa25
koniokrattt- zaczynam CIę lubić. xD

Gość czarny bławatek_
;-D haha

Gość koniokrattt
:*

Gość koniokrattt
o Matko Boska Chrystusowa, Dzizyz Krajst !!!!!!!!!!!!!! Zapomniałem, ze Ty przecież nie masz powieki!!!!! Co się z nią stało? whyyy? Jaruś whyyy?

Gość anulllkaaaa25
czarny bławatek_ - a jaki jest Twoj chłopak jeśli chodzi o łozko? Jest coś co byś chciała zmienić? Czy tylko siebie tak krytycznie oceniasz, a jego uwazasz za ideał? ;pp Rozmawiacie w ogole w seksie tak na poważnie, a nie tylko półsłowkami? Moze to zbyt osobiste pytania, ale jak byłam w Twoim wieku to byłam wstydziochą, tym bardziej ze moj pierszy facet sam był beznadziejny, ode mnie wymagał, mało rozmawialismy na ten temat i moja samoocena spadła baaaardzo nisko.

:-D Autorko, cwicz miesnie kegla to zawsze pomaga w sexie tzn osiagnac orgazm..

Gość surykatka na Hawajach
Jarosław co piłeś ?

bławatku--- tez mialam kiedys z tym problem... Nie prawda jest ze pozycja na jezdzca jest tylko jedna. To znaczy jest jedna ale w sensie ze kobieta na gorze, ale jak akcje rozwiniesz, zalezy tylko i wylacznie od ciebie. Mozesz nadziac sie na kutasa i opieac na calych stopach wykonujac ruchy w gore i w dol. Mozesz rowniez usiasc tak jak tobie wygodnie i poruszac tylko miednica. Trzeci wariant wylko dla wtajemniczonych - na jezdzca analnie :) Jedno jest pwne - tu sie nie da nic na sile. To sie nie uda w ciagu miesiaca (chyba, cholera ze sie myle). Na to potrzeba TRENINGU. A przyznam szczerze, ze warto bo wrazenia sa nieziemskie. Jesli czujesz zmeczenie nog - przerwij na chwile, ale tak zeby nie wyszedl z ciebie. Wykorzystaj odpoczynek na cwiczenie miesni Kegla!!! Jak odpoczniesz - zacznij na nowo. To nie jest przeciez tak, ze wskakujesz i ujezdzasz do konca. Sex polega to przyjemnosc :) A nie \"zajechanie\" aby skonczyc.

To od teeego się ma takie przekrwione oczęta, w kolorze kupy :classic_cool:

Można też usiąść tyłem do faceta :classic_cool:

Jedyna i naprawde skuteczna metoda na "Jarków" - ominąć milczeniem. Sprawdzone und potwierdzone! :) Oni (Jarkowie) tylko czekaja na takie jałowe dyskusje. A przecież nie o to nam chodzi, prawda?

Gość anulllkaaaa25
a już myślałam, ze koniokratt wypłoszył Jarciaa.... moze coś z tego bedzie ;pp Jakiś anal chociaż. Pomyśl Jarek. weźcie nie zaśmiecajcie topiku ;pp osobiscie wolę ruchy miednicą- bardziej zmysłowe. Ja tak uważam, moj facet zresztą też.

Gość koniokrattt
No w końcu zauważyłeś mnie Kochanie :*:*:* COdziennie masturbuję się przy twoim zdjęciu. Jeszcze nidgy nie miałem taki orgazmów- co byś powiedział na kamerkę? ;D

Gość anulllkaaaa25
czarny bławatek_ - napisz kiedyś jak Ci idzie trening ;)

Jaruś 👄 odpadłam :D

ooo ... patrzcie... da się oswoić :classic_cool:

Gość koniokratt
znalazłem na www.geysympatia.pl niezly z Ciebie ogierek....mrrrrrr :*:* lubisz ostrre zabawy nie? Pedałku.

został wyczerpany :classic_cool:

Gość koniokrattt
widocznie dziewczyny prowadzą normalne REALNE zycie i nie siedzą w necie całymi dniami, tak jak my. Wiem ze stary, my geje mamy przerąbane w tym kraju, tym bardziej jesli mieszkamy na pipidowach gdzie ma ma innych zeby wyjsc i się pruchac w dupy. to co? zostalismy sami? moze skusisz sie na ta kamerke? Sam bedziesz siedzial i sie zabawiał? sprawdz pocztę kochasiu- wysłałem ci pytonga. mam nadzieję, ze się odwdzięczysz.

może warto poćwiczyć przysiady?? mięśnie się wzmocnią, kondycja polepszy, do tego uda zrobią się piękniejsze Grunt żeby regularnie, codziennie i stopniowo zwiększając serię, pogłębiając do podskoków. Skoro studiujesz na AWFie to nie problem dla Ciebie rozpoznać które partie mieśni trzeba wzmocnić w pierwszej kolejności :) Powodzenia :)

konio - przyznam ci racje. Mocno jara mnie REALNE zycie :D :) Wlasnie czuje pytonga na plecach, wiec uciekam troche go popiescic :) Czolem "jotpegi" :)

Gość anulllkaaaa25
koniokrattt- wspołczuję. Patrząc na jarka mozna zauwazyc ze brak ruchania ogolnie zle wplywa na psychę. na cóz...zyczę zrealizowania planu z jarkiem. do kiedys tam ;) idę się poseksic ;)

Gość anulllkaaaa25
dobra dupa - miłego wieczoru ;)