Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shinee

tusz do rzęs Meybelline

Polecane posty

Gość shinee

używa któraś z Was maskary Meybelline Volum Express Colossal? Warto w nią zainwestować?

Gość ekati
Kupiłam bo chwalili w "Twoim Stylu" 1. krótko się trzyma 2. straszliwie się rozmazuje 3. ma jakis dziwny zapach który w pierwszej chwili podrażnia oczy Ale w sumie czego się spodziewać za marne 24 zł (jak dla mnie wyrzucona kasa)_

Gość shinee
Właśnie strasznie dużo osób go zachwala, a ja się waham nad kupnem. Jakie maskary pogrubiające i wydłużające polecacie?

Gość oooRybcia
wczoraj kupiłam! spodziewałam się lepszych efektów a to taki zwykły tusz, szału nie ma i raczej już go nie kupię

ja akurat mam teatralne rzęsy po nim, ale ja jestem uzależniona od tuszu, także po każdym chyba tak mam. szczoteczka bardzo fajna. jedynym minusem jest to, że po dłuższym czasie nie skleja rzęs jak inne tylko się kruszy, co wygląda strasznie, no ale kto tyle czasu trzyma tusz na rzęsach. co do ceny. ze niby za marne 20kilka złotych. Miałam droższe i zawsze wracam do tych po 20kilka z Maybelline tylko, bo innych firm nie lubie. Astora chyba najgorsze:/ Max Factory są fajne i L`Oreal.

Mam i bardzo mi odpowiada. Szczota super, tusz też niezły. Teraz już mi się skończył, jednak maczam szczoteczke w innym tuszu:D Bo ta szczoteczka jest genialna.

Gość gwiazdeczka 555
Ten żółty tusz maybelline to kolejny niewypał......oczywiście rzęsy będą wyglądały jak z reklamy, ale muszę położyc 5 warstw, tylko potem bardzo trudno go zmyc, a mam z loreala plyn miclearny, ktory niby wszystko zmywa, w szczegolnosci ich tusze powinien przynajmniej.....ale pozostawia on wiele do zyczenia..... POLECAM TUSZ DEFINE A LASH< ten w rozowym opakowaniu- pogrubiajacy, jest fajny i kosztuje tylko 25 zl. takze polecam.........

Gość kehehehe
aż nie mogłam się powstrzymać słuchasz SHINee? xP