Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrikaaa

Sprawa WYDATKÓW w związku.

Polecane posty

Gość marrrikaaa

Mój facet pracuję, zarabia. Ja nie, mimo że na brak pieniedzy nie narzekam. Tamte wakacje.. spedzalismy w rozny sposob, czesto wyjazdy które wiązały się z kosztami.. zazwyczaj płacił mój chłopak z racji tego że zarabiał (jest starszy 5 lat).. Ja nie chcialam duzo wyciagac od rodzicow. W tym roku w wakacje nie bedzie pracowal tam gdzie kiedys, bedzie zarabiał mało.. i napisał mi własnie smsa. 'NO TO TERAZ TY SKALADAJ JAKAS KASE NA WAKACJE BO JA MIEC NIE BEDE.' Troche mi dziwnie. A jak to u was jest? Oczywiscie to nie jest tak ze ja na nic nie daje. Daje. Ale on wiecej.

Gość dolarowka
no to rzeczywistosc dogonila i ciebie..... cale zycie bedziesz musiala raczej zarabiac na siebie. a jak myslalas ze bedzie??

Gość not ot jaki problem masz
odkladaj kase na wakacje jak chcecie gdzies pojechac facet to nie sponsor

Gość gitarra
marikaaa , on Ci w ten sposób mówi: " przegięłaś i mam cie trochę dość na ten moment". Co przeskrobałaś?

jeć... jakos chamsko .... ;/ rozumeim ze teraz np moglabys za siebie placic ale nie musial tak tego wprosyt mówić;/

Gość munka
Szkoda ze szczerosc nie jest brana dokladnie i wylaczenie jako szczerosc chlopaka, mowi wprost jaka jest sytuacja, nawet ta kzartem to wyszlo, nie doszukuj sie tutaj typowej dla kobiet manipulacji