Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaa

najbardziej chamski tekst jaki slyszalyscie od faceta?

Polecane posty

Gość zabeczkaaaaaa

Gość munka
od kobiety: kocham Cie ale musimy sie rozstac albo: Ty pizdo

Gość dymiaca czaszka
"masz problem ze soba ze wszystkich facetow olewasz" w skladnie nie wnikam dla mnie problemem bylo to,ze pojawila sie koniecznosc olania jego

Gość innnaaa
od kolegi faceta ktory mi sie podobal: kiedy mu zrobisz?:O

Gość z pazurem
od obcokrajowca: wolabym jebac psa niz polke

"Lubisz to suko":O "Ty jesteś moją dziwką":O :O już więcej się tak nie odważył powiedzieć;):D

Gość fgfg
pizdo jebana,suko jebana, kurwo pierdolnięta, już nie pamiętam ale te zapamiętałam bo je zapisywałam

Gość luska muska
WAL SIE NA RYJ- dosłownie

luska - mi kiedyś powiedział w żartach bo w żartach "chu. ci w cyce" i "wal sie na cycki":O

Gość szczyt_szczytów
"ona jest aniołem w porównaniu z tobą" wytłumaczył mi ex małzonek po tym jak został nakryty in flagranti i strasznie nalegał, że on koniecznie chce ze mną porozmawiać :O

Gość miska_
"wypierdalaj stąd" "franco jebana" :( Smutne, ale cóż prawdziwe.

Gość mąż mi powiedział
.."przy Tobie to mi nawet nie staje ....:( " dodam ,że jestem zadbaną babką (slownia 3razy w tygodniu,fryzjer,solarium ,kosmetyczka) On za to romansuje z pasztetem 50-cio letnim (normalnie morświn heheheeh) a cyce to chyba dd....hehe zasługuje na taką babę :))

Gość do mąż mi powiedział
hmm a mi się wydaje że wiem dlaczego znalazł sobie kochankę. dziewczyno po 1 poście widać że jesteś strasznie pusta i przyziemna

Gość tu ja mówięęęęęęęęęęe
mój ex: "masz mały biust", a mam 70 d i zawsze wydawał mi się proprcjonalny. chyba go jednak pokarało, bo teraz ma laskę idelanie płaską ;p

Gość frufru
innnaaa - od kolegi faceta ktory mi sie podobal: kiedy mu zrobisz? a Ty jeszcze widze nie przebolałaś tego tekstu, bo tak od pół roku albo i więcej o tym piszesz... ileż można? zrobiłaś mu przynajmniej w końcu czy nie?

Było ich mnóstwo...to kilka z nich: \"Kurwa damulke zgrywasz? Nie udawaj że jesteś delikatna, bo jak cie rżne od tyłu to zachowujesz sie jak niewyżyta suka\" ;O Nie wiem jak zachowuje sie \"niewyżyta suka\" ale ja po prostu klęcze i upajam się chwilą, a on robi swoje ;O lub \"Widze że wdałaś się w tatusia - jesteś tak samo popierdolona jak on\" Bo mu zwróciłam uwagę, że jest pijany i nie chcę z nim rozmawiać o poważnych sprawach gdy jest w takim stanie. lub (po tym jak mnie zdradził) \"Przecież się pokłociliśmy!! musiałem odreagować\" A kłótnia była o ZDRADĘ!! :[ a po chwili...zaczął rzucać wszystkim \"Człowiek się kurwa stara, ale to już masz w dupie i tego nie zauważasz...tylko widzisz moje błędy, ale nie to co robie dobrze\" Ja nie zauwazam? Za każdym razem, chociaż czasami trochę jest to wymuszone, prawie mu komplementy, dowartościowuje go, nigdy go nie poniżyłam, często gryze się w język i milcze, a on mi wyjeżdza z takim textem :((

Gość Gdybyś nie była ze mną
i mnie nie poznała była byś gównem... tragedia!

Gość O zgrozzzzo
Gdybyś ścięła włosy mogłabyś pozować do pism gejowskich :O Kochanie twoje pierwsi sa nie ziemskie...są tak małe że nie działają na nie prawa grawitacji...:O