Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila....................

Może mi ktoś wytłumaczyć CO AUTOR MIAŁ NA MYŚLI?

Polecane posty

Może mi ktoś przetłumaczyć NA JĘZYK POLSKI tę wiadomość? :D "... na poczontek prosze wybaczyc mi moja polska fatalna ortografie. Jeste polakiem ale urodzony w Berlinie i rodzina pochodzi wlaszciwie cala z Wroclawia ... no ale jusz od jakiegosz czasu jeste czensto we Wroclawiu, bo tam mam dom a w Berlinie mieszkanie. I teraz, jako Fotograf mam klientow nie tylko w Berlinie ale tesz we Wroclawiu no to w koincu sie ucze wreszcie prawidlowo pisac po polsku :) ... boze ale wstyd i to jako Polak :) ... no cos ... dobrze ze nie muwie tak jak pisze i ze serce calkiem polskie ;) To na poczontek ... ... a pozatym poprostu doirzalem ciebie Kamila. Tak mnie czeplo cos tobie napisac, moze tesz tego warto beldzie ze tobie teraz pisze. Dlaczego ma byc czegos warte? No niewiem...tego chce sie dowiedziec ... pytaionc jak twoie samopoczucie na ten tydzien?! ... Narazie wystarczaionco opowiadalem, troche cziekawosci moze pozostac :) ... czekam z czerpliwoszcia na twoja wiaodomoszc a teraz ide wreszcei do kuchni zrobic kawe ... zobaczymy czy mi wyjdzie ten Latte Machiatto tak jak czeba ... tak przyznam ... lubie gotowac ... Pozdrawia Adriano z Berlinie i z Wroclawia P.S. Jerzeli sie uszmiech na twoich ustach poiawil to niema co czekac tylko odrazu mi pisac :)" :D:D:D

Gość Wielbiciel 80B
Wpadłaś mu w oko ale pogadać to sobie z nim nie pogadasz ;) sprawdź czy on tak nie rozsyła xerokopiowo tych listów do innych babeczek :)

Gość buhahahhahahahha
chyba się zakochał facet :classic_cool::D

Gość Wielbiciel 80B
ale taki jakiś niezdecydowany ;) ps nie czytałem całego bo nie ma więcej niż 4 zdania . :classic_cool:

Gość agnieszkaw.
najłatwiej jest się tłumaczyć, że się nie mieszka w Polsce :o jaki debil:o ja tam bym go olała za samą ortografię:D na nk ci to wysłał ? :D

Tak, na n-k. Mam nadzieję, że nie będzie chciał mnie fotografować :o Nie mogłam się powstrzymać i zajrzałam na jego konto. Teraz to już na bank się nie odczepi :o😭 I niby jak mam sprawdzić czy tego innym nie rozsyła? :D

Pojawił się... ale krzywy grymas na mojej twarzy... Z uśmiechem to miało niewiele wspólnego chyba :D Tak tragicznej ortografii to ja nawet w zeszycie mojego brata nie widziałam 😭:D

Gość Wielbiciel 80B
I tak jest niezły bo pewnie jesz Niemaszkiem i rwie "zagraniczną" miłość nie zna barier językowych :classic_cool:

A wygląda - jeszcze gorzej niż pisze :D Tzn. kompletnie nie w moim typie, bo wielbicielkom długich włosów i brody na pewno by się spodobał :D Także mam gorącą nadzieję, że się nie zakochał! 😭:D:D:D

Gość Wielbiciel 80B
Wiesz Fabio też miał długie włosy więc to nic nie znaczy :classic_cool:

Mało precyzyjnie się wyraziłam. W sumie to on ma półdługie włosy właśnie :D🖐️

Nie wiem, przez tą brodę i półdługie włosy nie potrafię spojrzeć na niego obiektywnie. :D Chociaż...bez tego zarostu i tych kudłów 😠 nie byłoby taki najgorszy...może. A ten Fabio to jakiś metroseksualny obleśny typ, po co jego foty zapodajesz? 😭:D

Gość .............................x
haha dobry gościu jest ;D

Gość .............................x
tak się rozpisał, tak się tłumaczył, zeby nie podpaść z powodu ortografii to coś to podejrzane jest :D ale tak btw żal.pl :D

😭 Mam pms, lepiej nie wychylaj się z takimi fotami, bo... 😠 nieważne :classic_cool: