Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*cream*

czy wypada podrywac na ulicy???

Polecane posty

Gość zady i walety
podrywaj wlasnie naukowcy udowodnili,ze w zwyklych sytuacjach codziennych najlatwiej nawiazac z kobieta wcale nie w pubie

Gość a ja nieeeeee
:D Cartoon nie tak prostacko bo bedzie wołać o pomoc: policja, zboczeniec :D

Gość a ja nieeeeee
mnie niestety kiedyś podrywał na przystanku stary dziadek, miałam chyba z 19 lat i przeżyłam szok, rwał mnie na jakieś rosyjskie wierszyki :D :D :D

Gość a ja nieeeeee
w normalnym stylu jak najbardziej wypada :)🖐️

Gość ofermm a
odpowiedź na każde takie głupie pytanie brzmi: jak jesteś fajny to wypada podrywać wszędzie, jak nie jesteś to nigdzie nie będzie dobrego czasu ani miejsca.

Gość ofermm a
a dowodem na to że mam rację są słowa tamari: "ogolnie lubie towarzyskich ludzi co potrafia zagadac gorzej jak to jakis oblech jest czy stary cap" które przeczytałem po napisaniu swojej odpowiedzi :D

na zachodzie nie mają takich problemów w Holandii ludzie na ulicy się witają a już bynajmniej nie mają problemów z zagadaniem do dziewczyny, najwyżej powie z UŚMIECHEM że już ma chłopaka ale pogadać zawsze można Czas wprowadzić u nas taki zwyczaj Dosyć tych kompleksów i strachu przed odrzuceniem

pewnie że watro , i jak bym szła dzis a ty naprzeciwko mnie to bym cię zabiła wzrokim mimo że byś mi sie podobał :o:p ale jak trafisz w dobry dzień to bedzie dobrze z każdą normalną dziewczyną