Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelcia232

troche spermy wpłynelo do srodka...

Polecane posty

Gość nelcia232

witajcie dziewczyny mam problem, aczkolwiek dzis kochałam sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia, i jakos tak wyszlo ze nie wiedizlam ze juz dochodzi i poprostu weszlam jeszcze na "niego" gdzie cała głowka penisa weszła we"mnie",gdzie troche spermy wpłyneło do srodka i na jego brzuch bbo szybko wyjal. odrazu poszlam sie wykompac,ale czy to cos zmieni teraz ? ! okres miałam 7 marca, moje cykle trwaja ok.30 dni ( w lutym miałam 6 lutego okres ). myslicie ze jest duzo prawdopodobienstwo ze doszlo do zaplodnienia :(

Gość ale debilne
kuwa kolacje jadlam ale mnie zemdliło

Gość asdfhyg
gratuluję. Dziś poczęło się Twoje dziecko :)

Gość dawqq
twoje dni płodne przypadaja na 16-26 marca, pewnie jestes juz po owulacji, ale szansa na ciąze jest i to spora

Gość nelcia232
jak sie kompałam, to było dużo sluzu, z czego był też rozciągliwy... kurcze mój narzyczony nie moze wytrzymac, bo ma wielki znak zapytania teraz, tak samo ja. ale co by nie bylo czuje ze bylabym gotowa na dziecko...

Gość ale debilne
i pewnie ty masz 15 lat a on 16 gratuluje kariere medialna juz zaczeliscie

Gość kup postinor duo

Gość dawqq
no wlasnie do 72h mozesz zażyć tabletke po, im szybciej tym lepiej. Idz rano jutro do ginekologa to ci bez problemu wypisze

Gość nelcia232
nie chce zadnych tabletek po, wkoncu mam swoje lata, predzej czy pozniej trzeba bedzie sie postarac o malenstwo. Ale jeszcze nie teraz. Został mi ostatni rok studiów i pozniej zobaczymy jak to bedzie... Ale teraz mam glowe pełna watpliwosci, czy zaszłam czy nie :(

Z watpliwościami to na topik.. "Qurwa!!!", a nie do - "mam pytanie do głuchych"

Gość nelcia232
wypraszam sobie....nie chcesz udzielac odpowiedzi na moj post to nie odpisuj, po co zasmiecasz forum ? co jak co, ale dla mnie jest to wazne ! zegnam pana

Gość dowiesz sie za jakies 2 tyg
nikt tu ci nie odpowie, teraz tylko cierpliwość. szanse są, nawet bez tego zakończenia-dni płodne i sex bez zabezpieczenia

Gość nelcia232
no niestety nikt nie odpowie, trzeba teraz tylko czekać... Ale sa to duze szanse na to ,zeby były to akurat dni płodne ??!!

"Żegnam pana!" to mogłaś rzec... teraz to juz troszeczke za późno. Lepiej kupój pampersy...

Gość ale debilne
tak 100 wpadka ostatni rok studiow a zabezpieczyc sie nie potrafisz omg powodzenia przy pracy magisterskiej

Gość nelcia232
a test ciazowy najlepiej kupic po 2 tygodniach ,ponoc to najlepszy czas zeby sprawdzic czy sie jest czy tez nie. czy te po 6 dniach sa tak samo rzytelne jak te po 2 tyg ?

Oznaką były wymioty kiedy sie dowiedziała, że zaszła z najbrzydszym w klasie.

Gość nelcia232
brak słow... !!

Nie przejmuj się, bo jeśli miesiączkujesz regularnie to dziś jest ok 2-3 dzień niepłodny.Co znaczy że nie mogłaś zajść. Ale... różnie bywa. Spokojnie zaczekaj tydzień a potem zrób test. Myślę że becikowego nie będzie ;) głowa do góry! mam coś dla Ciebie...ale to za chwilę... :)

Gość nelcia232
jak sprawdzałam w internecie płodne (chociasz to tylko statystyki, z czego kazdy organizm jest inny ) :) wyszło mi tak: Największa szansa poczęcia: 23-3-2009 Kolejne maksimum: 22-4-2009 Data trzeciej szansy: 22-5-2009 Obecnie szanse są: duże, 19. dzień cyklu

Gość nelcia232
heh... czemu miałabym wkecać ? czy to coś nie normalnego, że sie ucze jeszcze... Przeciesz nikt mnie tu nie zna, to dlaczego miałabym prawdy nie napisać ??!! Mam problem i chce, się dowiedzieć poprostu czy ktoś tak miał i więcej niż wiem...

Gość kmneeeeeeee
nelcia podaj link aj też sob ie obliczę

Gość kmneeeeeee
dzięki !!!!!

Gość nelcia232
mgławica co masz dla mnie ? :)

Największa szansa poczęcia była 20 marca potem malała aż do 23 marca od 24 marca masz już niepłodne dni które będą trwać aż do miesiączki. Jestem pewna na 100 % znam się na tym...