Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichy wielbiciel to ja

laska jakich wiele ? czy jakich malo

Polecane posty

Gość cichy wielbiciel to ja

poznalem taka jedna laske w pracy, po jakims czasie zaczalem sie z nia wyglupiac i tak podpytywac o rozne rzeczy i okazalo sie ze mamy wiele tematow wspolnych. spotkalismy sie raz na zywca-tzn po pracy. kurcze nie dala mi sie pocalowac za cholere mimo ze ja namawialem juz jakis czas, a zeby w ogole ze mna wyszla to juz w ogole musialem sie starac.a tu nic. powiedziala ze mnie lubi i dlatego sie spotkala ale nic wiecej(nie wiem czy na stale czy tez jej sie odmieni). a musze powiedziec ze z mojej obserwacji wynika ze ja tez w jakis sposob do mnie ciagnie. ostatnio dostalem smsa od niej czy sie z nia spotkam to odp ze dam jej znac. kiedy sie spotkalismy w pracy pytam gdzie chce wyjsc a ona cos tam powiedziala ze potem porozmawiamy no i w koncu nic z tego. a nastepnego dnia pisze mi kiedy sie spotkamy. o matko czy ja glupi czy ona. chyba ze sobie pogrywa ze mna

Gość qwertyui
może nie jest po prostu taka szybka jak jej rówieśniczki, co wydaje sie być dużą zaletą :) postaraj sie trochę, jeśli jest tak jak piszesz to gra jest warta świeczki :)

Gość lalineczka
jedną z możliwości jest to, że jesteś rezerwowy.

Gość gringo grande
po prostu kobieta ktora sie zdobywa dla faceta z jajami,a nie cioty zadzialaj

Gość gringo grande
denerwuje mnie taka postawa podoba Ci sie kobieta to probuj ja zdobyc a nie konstruowac mysli niewiescialka