Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldswnl

Jesli pisze podanie o przedluzenie

Polecane posty

Gość ldswnl

sesji egzaminacyjnej, to czy moge podac dwa powody , czy to bedzie jakies przekubstwo ??? dwa powody bylyby takie : 1 . trudna sytuacja w domu 2. dluzszy stan chorobowy czy przesadze ejsli wymienie, dwa powody ??? i czy musze to zatytulowac " podanie o przedluzenie ....." , czy moge odrazu zaczac od "zwracam sie z uprzejma....." A i oczywiscie podpis n akoncu musi byc wlasnoreczny ??? i jak z boku po prawej pisze, tak ----> Prodziekan ds. Studenckich (studenckich pisze z duzej litery czy z malej ?) Sorry, za te pytania, ale nie chce popelnic jakies glupiego bleu, a ten co pyta nie bladzi XD Doradzcie, wyrazcie opinie,prosze :) i z gory dzikeuje

Gość ewelka rewelka
u mnie przedluzenia sesji nie ma ale mysle ze studenckich napisz z wielkiej litery, podpis wlasnoreczny musi byc, pwoodow mozesz wymienic ile chcesz byleby byly do tego stosowne dokumenty,

Gość ldswnl
prawda jest taka, że poznałam fajnego nigeryjczyka i mnie z uczelni wyssało na 2 miesiące, aż mnie rzucił :(

Gość hnlmkln
no jasne, podszywaczu to niech Cie teraz wsysa z wielkim bambusowskim murzynem , mokrym i spoconym nie nawidze tych podszywaczy ;| :)