Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelcia232

troche spermy wpłynelo do srodka...

Polecane posty

Gość nelcia232

witajcie dziewczyny mam problem, aczkolwiek dzis kochałam sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia, i jakos tak wyszlo ze nie wiedizlam ze juz dochodzi i poprostu weszlam jeszcze na "niego" gdzie cała głowka penisa weszła we"mnie",gdzie troche spermy wpłyneło do srodka i na jego brzuch bbo szybko wyjal. odrazu poszlam sie wykompac,ale czy to cos zmieni teraz ? ! okres miałam 7 marca, moje cykle trwaja ok.30 dni ( w lutym miałam 6 lutego okres ). myslicie ze jest duzo prawdopodobienstwo ze doszlo do zaplodnienia

Gość nelcia232
ej jestescie :(

prawdopodobienstwo zawsze jakies tak jest, w twoim przypadku jest male nastepnym razem uwazaj co robisz ;)

Gość nelcia232
to czyli sa teraz nie płodne ??

powinny byc juz nie plodne, ale sama napisalas ze cykl masz ok 30 dniowy pozatym z nieba okreslic ci dni plodnych nie okresle powinnas to wiedziec z obserwacji swojego cyklu

Gość nelcia232
w internecie wyszło mi ta: ( chociaz kazdy organizm kazdej kobiety jest inny i lubi spłacac figle,ale to tylko statystyki) :) a wiec: Największa szansa poczęcia: 23-3-2009 Kolejne maksimum: 22-4-2009 Data trzeciej szansy: 22-5-2009 Obecnie szanse są: duże, 19. dzień cyklu

w takim razie nie mam pojecia, patrzac na to ze tej spermy duzo nie bylo i poszlas sie wykapac to szanse na bank zmalały bedziesz musiala cierpliwie poczekac do terminu miesiaczki, nic wiecej ci nie pozostalo