Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitkaaa

co to za heca z tym kobiecym wytryskiem?

Polecane posty

Gość Anitkaaa

Pogielo was wszystkich czy co? Dalibyscie juz spokoj, juz czuje jaka bedzie nastepna fantazja sexualna mojego faceta :/ Nie ma zadnego damskiego wytrysku, nie bylo i nie bedzie! No chyba ze ktoras ma problemy z pecherzem albo lubi sobie popuscic z wrazenia :/ A ten niby filmik instruktazowy, ktory krazy po necie, jest beznadziejny.

Gość hmmm........
powiedz mu ze jak chce wytrysku to niech sobie faceta wezmie do łózka ahahahahahaha!

Gość nowirnfrweja mam wade
to cie zmartwie bo kobiecy wytrysk istnieje ale jest bardzo zadki i plun wydobywa sie z szyjki macicy poprostu w zwiekszzonej ilosci, ja akuro wlansie mam ta dziwna przypadlos, zadnych problemow z pechrzem, moj facet raz mnie palcami piescil i poprostu jak mu tryslo to az zaniemogl z wrazenia :D wiec zdaza sie ale bardzo zadko i trzeaba byc na maxa podexcytowanym i miec mega orgazm, jak sie nie ma orgazmu to i nie ma wytrysku

Gość taaa to sciema jakas
one tylko szczaja i nic wiecej :o

Gość Anitkaaa
Tylko bedzie problem, bo gdzie ten facet mialby mu trysnac?:)

Gość na klate
:/

Gość Anitkaaa
z szyjki macicy? czyli co - sluz szyjkowy?? udowodnij to.

Gość Anitkaaa
No sorry, nie raz bylam mega podekscytowana, miewalam orgazmy takie i owakie, ale znikad mi nie tryskalo.

to nie jest sluz, raczej sluz zmieszany z plyne, mi sie to zdaza niezwykle zadko jak jestem nnaprawde mega podniecona, zdazlo sie zmoczyc posciel i tak samo cczuc to np jak mam orgazm a facet wyciofuje czlonek czyje uderzenie strumienia:P

to nie jest tak ze kazdaa kobieta to ma, jest pewien procent populacji ktory moze miec taki kobiecy wytrysk, tak jak jest pewien procent kobiet ozieblych i tak jak jest pewien procent kobiet majacych orgazm analny, jedne maja jedne nie maja i tyle, zalezy od osoby, jak ci sie nigdy nie zdazylo no to nie masz tego i sie ciesz bo ja nie lubie zmieniac poscieli po sexie, ale to mam no coz, facetowi sie podoba

Gość hmmm........
Wytrysnie mu na twarz!

Gość lizusek_elk
Wpisz w google squrting i zobaczysz ile kobiet ma wytryski:-)

Gość Anitkaaa
najczęściej podczas orgazmu zdarza mi się popuścić z kakałka, wpierw myślałam, że mam okres czy co, ale jak poczułam zapach, wiedziałam, że to nie to, od pierwszego razu nie mogłam powsrzymać się i musiałam się wytarzać w pościeli ufarbowanej na brąz

Gość Anitkaaa
nowirnfrweja mam wade -> piszesz, ze dotyczy to pewnego procenta populacji, to dlaczego nigdy wczesniej o tym nie slyszalam? Zadnej wypowiedzi lekarza, danych naukowych itp. Jesli faktycznie masz jakis wytrysk z szyjki, mi to wyglada raczej na jakas anomalie niz skutek megapodniecenia. Wklejajcie linki na dowody istnienia kobiecego wytrysku, nawet istnienie potwora z Loch Ness ma proby udokumentowania.

Gość Anitkaaa
lizusek_elk -> squirting to wytrysk ale moczu, kazdy to potrafi :p

Gość lizusek_elk
Możliwe ale to następuje przy dużym podnieceniu.Kobieta robi to nieświadomie

Gość Anitkaaa
>Możliwe ale to następuje przy dużym podnieceniu.Kobieta robi to nieświadomie czyli ma problemy z pecherzem :p Uczucie parcia na mocz zdarza sie podczas draznienia okolic cewki moczowej, ja jednak jakos nie popuszczam, wiekszosc kobiet tez nie.

Gość Anitkaaa
A te kobiety z filmikow o sqiurtingu robia to calkiem swiadomie. Co oczywiscie nie jest zadnym dowodem na istnienie kobiecego wytrysku.

Gość lizusek_elk
To nie jest popuszczanie tylko tryśnięcie.Moje kobiety tak miały podczas lizania cipki

Gość Anitkaaa
hahahaha. Popuszczanie czy trysniecie, jeden czort. W kazdym razie jest to trysniecie moczem. Widocznie Twoje kobiety wiedzialy, ze Cie to rajcuje. Albo tez mialy problemy z pecherzem:P

Gość żonkill
to, że czegoś nie masz albo nie rozumiesz, nie znaczy, że tego nie ma.A nie ważne w tym jest, jak to nazywać.Najlepiej przeżyć.

Gość żonkill
wypływ tych płynów odbywa się błyskawicznie.Gdybyś miała tą ilość oddać cewką i miałby to być mocz,to by ci ją rozerwało.Szkoda pisania.Dobranoc.

> Gdybyś miała tą ilość oddać cewką i miałby to być mocz,to by ci ją rozerwało Znaczy sie taka wielka ta ilosc?? mam nadzieje ze pochwy nie rozerwie? :o > Szkoda pisania.Dobranoc. No z takim argumentem ciezko polemizowac :D

Cóż. Myślę że jeżeli kobieta osiąga orgazm, to właściwie nie ma znaczenia czy towarzyszy mu jej wytrysk czy nie. Z resztą nawet orgazm nie jest koniecznie potrzebny - wielu kobietom współżycie sprawia przyjemność, mimo że nie osiągają orgazmu.

Gość też mialam wytrysk
gdy cierpiałam na wysiłkowe nietrzymanie moczu ;) Poczytajcie sobie na ten temat ( popuszcza się bezwiednie przy wysiłku, kaszlu i w czasie silnego podniecenia przy bara-bara). Ale miałam operację i już mam to z głowy. Też nie wierzę w jakieś babskie wytryski.

Gość lizusek_elk
Uważam tak samo jak żonkil.To nie jest mocz tylko wytrysk.Nietrzymanie moczu to zupełnie co innego

Gość doswiadczylam
Raz w życiu mi się zdarzył,szkoda,ze tylko raz:-o

Gość lizusek_elk
Przyciśnij swojego faceta niech Cię dłużej pieści to napewno częsciej bedziesz miała:-)