Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia dupa ze mnie

Ale ze mnie idiotka, żal.

Polecane posty

Gość glupia dupa ze mnie

Zalezy mi na pewnej osobie... od pol roku cos miedzy nami iskrzy, ale na razie nic z tego nie wyszlo bo srednio do siebie pasujemy. Po prostu duzo rozmawialismy ale ciagle niezobowiazujaco. Ostatnio mialam tego dosc i powiedzialam mu ze od dluzszego czasu jestem w stalym zwiazku (sklamalam). On nagle zrobil sie zimny, spalilam tym za soba wszystkie mosty :( Jest jakies wyjscie z takiej sytuacji?

pogadaj z nim SZCZERZE. nie ma nic gorszego jak takie gierki. po co to zrobiłaś? chyba Ci na nim zależy, nie?

Gość utrapienie
mam dokładnie taką sytuację tylko, że on jest w związku, żeby nie wpaść tak jak Ty w ogóle nic nie mówię o sobie, zresztą on nie umie sluchać, sam ciągle gada, uwielbiam go :-)

Gość hmmm........
Nie ma. Nie wiem po jaką cholere to powiedziałać, nie dziwię się że facet cie olał, nie dość ze przestanie sie o ciebie starac to jeszcze bedzie cie uwazał za szmate ktora bedac w zwiazku flirtuje z innym

Gość utrapienie
powiedz mu, że jesteście na etapie rozstania i tyle

Gość najpiękniejsza na świecie
Dobrze, że nie powiedziałaś mu , że jesteś lesbijką, tak jak ja kiedyś , gdy zależało mi na pewnym chłopaku :( :D (to było za namową koleżanki, zresztą nie wiedziałam co robię, więc się nie śmiejcie :() :D

Gość glupia dupa ze mnie
Po prostu to sie juz tyle ciagnie, ze stracilam cierpliwosc, chcialam zmian... i wlasnie powiedzialam ze ostatnio mialam w moim zwiazku kryzys.

Gość glupia dupa ze mnie
Trzeba w koncu wlaczyc funkcje myslenia :(

Gość hiena- padlina
jesteś kłamczuchą! na jego miejscu też bym cie olała

Gość glupia dupa ze mnie
No moze jestem :) Ale okazjonalnie i moje klamstewska nie uchodza mi bezkarnie :(

Gość najpiękniejsza na świecie
łatwo mówić, ja jak widzę przystojnego chłopaka, a do tego mądrego, zabawnego, itp. , dostaję małpiego rozumu 😭 I wtedy z myśleniem nie najlepiej u mnie :D

Gość glupia dupa ze mnie
No tak, u mnie z mysleniem tez slabo :D A dlaczego mu tak powiedzialam to nie wiem :( Chcialam zmian, meczyla mnie ta chora hustawka, ze raz jest dobrze a raz nie... ale zeby cos takiego wymyslec :(

Gość glupia dupa ze mnie
W moim przypadku to nie kilogramy sa winne wiec dziekuje pani za linka ale nie skorzystam ;]

Gość utrapienie
a ja rozumiem to kłamstwo bo czasem w nerwach coś nam nagle przyjdzie do glowy, powiemy to nie myśląc zupelnie o konsekwencjach a później rozpacz ;-)

Gość glupia dupa ze mnie
A zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia... mam 21 lat i nigdy nie zdarzylo mi sie zakochac w kims pomimo ze mialam kilku chlopakow. A jak na kims mi zaczelo zalezec to musialam to spieprzyc.

Gość ja nie mądrzejsza
a ja walnęłam, że się w nim zakochałam :( też w sumie nie jestem tego na 100% pewna, ale właśnie z jakiejś takiej potrzeby, żeby COŚ się do cholery wreszcie ruszyło w te albo we wte.. no i we wte poszło; już miesiąc się do mnie nie odzywa :( niby, kurna, dobrze, bo po cholerę mi wesołe gry i zabawy z gościem, za którym się uganiam, a on mnie olewa - niech lepiej sobie idzie precz - ale szkoooooooooooda mi straaaaaaaaszliwie :( :( :(

Gość glupia dupa ze mnie
Rozumiem Cie, ale przynajmniej wiesz ze pewnie i tak nic powaznego by z tego nie bylo. A u mnie chyba mialo szanse byc... najbardziej bylo to widac po nim jak mu powiedzialam ze mam faceta :(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
juz po ptakach

Gość glupia dupa ze mnie
I jak tu teraz z nim szczerze pogadac i sie przyznac ze to zmyslilam :/

Gość glupia dupa ze mnie
Niestety tez mam takie wrazenie ze juz po ptakach. On jest prawie 10 lat starszy i to glownie dlatego nam sie srednio ukladalo. A teraz pewnie mysli ze nie dosc ze malolata to jeszcze szmata bo skoro miala faceta i taki flirt... a jak powiem to ze idiotka albo klamczucha. No cholera :(:(:(:( Raz cos palnac bezmyslnie i takie sktutki.

odpusc sobie, jak mu powiesz prawde to pomysli zes idiotka, jak nie to zes szmata. hmm... napisz ze zerwalas z tym drugim, i ze chcialabys kontynuowac znajomosc z nim;) no co kur wa swiat idzie do przodu:) poderwij sobie go sama:D jak sie cos wyjasni, napisz nam:D

Gość glupia dupa ze mnie
hmm... to chyba na razie przeczekam i za jakis czas powiem ze ten "kryzys w moim zwiazku" jednak zakonczyl sie rozstaniem i ze przez to uswiadomilam sobie ze brakuje mi go... Myslicie ze wybaczy?

Gość glupia dupa ze mnie
up

Gość Anq
Utrapienie a Ty czemu sie puszczasz z zajętym facetem?

Gość niemco-polak i polako-niemiec
prosze abyscie skomentowali mohje komentarze moje wyglad na moim topic please bardzo!!!!!!!!!

Gość glupia dupa ze mnie
Moze rano jakis swiezy umysl sie wypowie :)

Ja spotkałabym sie z nim gdzies sam na sam i powiedziałabym mu że każda kobieta w każdym wieku lubi wzbudzać zazdrość u kogos kto sie jej podoba.I że czasami nie mamy wpływu na to co mówimy, a potem tego żałujemy.Najważniejsze jest jednak gdy szybko chcemy to wyprostować.Powiedz oprócz tego że miałaś wrażenie że łączy was coś więcej niż zwykła przyjażń, i że źle odczytałaś jego intencje...

Gość glupia dupa ze mnie
Dziekuje, to tez nie jest zly pomysl :)